22 Tips
Pages
kajak-zwemvest-kiezen
Het is sterk aanbevolen om tijdens het kajakken een zwemvest met een drijfvermogen van 50 newton te dragen. Als je in het water zou terechtkomen, helpt een zwemvest je om zonder moeite te blijven drijven, tot bij je kajak te komen en weer plaats te nemen.
Kajak
Wanneer Sophie niet met haar zeilboot op de oceanen aan het varen is, besluit ze de Leyre van Commensacq in het bekken van Arcachon over 90 kilometer af te dalen in een kajak, met al het nodige materiaal om aan de oevers te kamperen.
Kajak
Zelfs al is het gebruik ervan zeer toegankelijk, de kano-kajak blijft een vaartuig dat onderworpen is aan de maritieme reglementen.Hier volgen de regels de je moet kennen.
kajak
Doe je aan kanoën/kajakken en wil je je kinderen meenemen voor een tochtje op het water? Neem dan wel enkele veiligheidsregels in acht zodat het een leuke gezinsuitstap wordt.
colorado-eric
Eric Deguil is afkomstig van Pau en drievoudig wereldkampioen freeride kajakken. Hij ontdekte de opblaasbare toerkajak Strenfit X500 van Itiwit tijdens een wedstrijd van het White Water Circus in het wildwaterstadion van Pau. Hij was meteen overtuigd door de compactheid, stijfheid en snelheid van de kajak en besloot om er de Colorado mee af te varen. Ontdek zijn verhaal over dit buitengewone avontuur op deze mythische rivier.
NAAR BOVEN