10 Tips
Iedereen wil tijdens zijn vakantie even ontsnappen aan alle rush en genieten van de nodige rust. Yannick en Lesley van de blog hetisdemerckx.be probeerden het kano & kampeer-concept samen uit voor een week in de wondermooie omgeving van Zweeds Värmland.
kyaka_itiwit_checklist
Het water opgaan met een kajak is synoniem van vrije tijd en ontspanning. Voordat je het ruime sop kiest, is het niet slecht om een aantal punten te overlopen zodat het veilig blijft. Overloop de checklist voor kajakkers van Itiwit!
canoe_kayak
De kano en de kajak zijn boten waarmee je over het water kan glijden. Dat doe je met behulp van een peddel. Heel leuk en handig, want met deze bootjes ontdek je prachtige landschappen rondom de verschillende wateren.
Surfen met een zeekajak? "Neee … Echt?! " Het ontbreekt kajakkers niet aan ideeën om over het water te glijden. Maar een goede voorbereiding is wel nodig, daarom deze handleiding van Itiwit: zodat jij de golven neemt in plaats van de golven jou!
Je twijfelt welk soort waterdichte tas of bus je moet kiezen en hoe groot die moet zijn? Itiwit legt je uit hoe je je spullen kunt beschermen, ook de meest gevoelige …
Het mooie weer is in aantocht, en dan krijg je ongetwijfeld weer zin om het water op te gaan. Je hebt zin in een kajaktocht met vrienden of familie, maar het transport van dat grote lompe vaartuig schrikt je een beetje af? Waarom niet gewoon kiezen voor een opblaaskajak!
Kano of kajak? Opblaasbaar of met harde romp? Voor op zee of voor op rivieren? ITIWIT helpt je bij het maken van juiste keuzes.
NAAR BOVEN