KEEPDRY, HET THERMISCHE ONDERSHIRT VOOR IEDEREEN

De Keepdry van Kipsta is een unicum.
Hoewel hij 5 jaar geleden werd ontworpen als ‘baselayer’ voor voetbaltrainingen bij koud en vochtig weer, is het multifunctionele thermische shirt de favoriet van élke sporter. Je kan het altijd vertrouwen om je warm en droog te houden.

JULIE

Ik speel tennis, voetbal en zaalvoetbal. Ik heb ondershirts zonder mouwen, met korte en lange mouwen. Tussen de vele wissels bij zaalvoetbal houden ze me warm op de bank.

TESSA

Ik speel basketbal. Ik hou vooral van de Keepdry met korte mouwen. Die houdt me lekker warm tijdens mijn basketbaltrainingen. De vrouwelijke snit past perfect onder mijn basketshirt.

SARAH

Ik speel hockey. Ik hou van buiten trainen. Kou en regen vind ik niet erg, het hoort erbij! Maar een ondershirt is toch wel handig meegenomen om mij bij guur weer warm en droog te houden.

THIBAUD

Ik doe aan triathlon en ik speel voetbal en ultimate frisbee. Al jaren ben ik een echte fan van Keepdry. Ik heb ze in alle kleuren, zodat ze matchen met mijn shorts. Ik hou van de combinatie ‘slim fit’ en ultieme bewegingsvrijheid.

BAUDOUIN

Ik fiets en voetbal en heb twee ondershirts die ik regelmatig draag. Ik hou van de sobere zwarte exemplaren, zodat ze niet opvallen onder mijn sportoutfit. Doordat ze lekker lang zijn, houden ze mijn onderrug warm en droog tijdens het fietsen.

FRANÇOIS

Ik doe aan gewichtheffen. Dat gebeurt in onverwarmde indoorzalen. Ik hou van de Keepdry omdat hij naadloos is en goed spant. Niets zo vervelend als een shirt dat naar boven kruipt wanneer je gewichten heft. Ze houden me ook warm als ik naar huis fiets.

SENNE

Ik ben keeper en sta dus wat vaker stil tijdens een wedstrijd. Als het gras nog wat bevroren of vochtig is, doet het echt geen deugd om naar een bal te duiken. Ik hou van de Keepdry om mij tijdens zulke matchen warm en droog te houden.

NAAR BOVEN