36 Tips
Pages
vélo_enfant_école_btwin
Dit schooljaar wil je niet langer elke ochtend in de fie staan, opgesoten in de ato et je kroost op de achterbank, maar ben je vast van plan elke dag samen met hen naar soo te fietsen e et er aes ij te winnen, en je kinderen ook!
btwin_vignette_comment-se-proteger-du-froid-a-velo
De winter nadert met rasse schreden... Om ook van je fietstochtjes te blijven genieten als het kwik een duik neemt, helpt B'TWIN je om de juiste outfit te kiezen zodat je niet zit te rillen op je fiets. Lees gerust even mee!
atelier decathon belgie
Wanneer de temperaturen weer wat zachter worden, springen heel wat mensen terug op hun fiets. Diezelfde fiets die bij sommigen heel de winter netjes in de garage is blijven staan. En die bij velen dus niet echt onderhouden is geweest. Wat doe je nu eigenlijk best met je fiets om hem in topvorm te houden?
Cross country
Gaat het mountainbiken je al goed af?Mag het nog iets sportiever? Wil je de wereld van de competitie ontdekken? Dan is crosscountry geknipt voor jou.Laten we voor je begint het koninginnenstuk van het mountainbiken eens van dichtbij bekijken, de voordelen ervan en ook de specifieke uitrusting die erbij komt kijken.Volg de gids.
Fietsstoeltje btwin
Hoe kies je een fietsstoeltje? Een fietsstoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 10 maanden (zodra het kind zelfstandig het hoofdje kan rechthouden) en tot 22 kg
Voer je je kind mee in een fietsstoeltje ? Peddelt je kleine sporter zelf mee op een tweewieler? Een fietshelm voor kinderen is verplicht voor zowel passagiers als bestuurders!
Je kind leren fietsen
Leren fietsen is een proces dat in verschillende stappen aangeleerd wordt, maar het evenwicht is uiteraard het eerste dat kinderen onder de knie moeten krijgen.
kind beschermen op de fiets
Is je kind klaar om samen met jou zijn eerste ritjes met de fiets te maken? Om in alle vertrouwen en veilig op pad te gaan, kan je je kind uitrusten met een aantal accessoires die hem beschermen op de openbare weg
NAAR BOVEN