72 Tips
Pages
Smoothie - Recept
Begin je dag met een boost met dit originele recept voor een smoothie op basis van veldsla, bananen & aardbeien!
smoothie_bowl_mache_banane_fraise
Geef je energie een boost in de vroege ochtend met deze originele smoothie met veldsla, banaan en aardbeien!
De biceps trainen
Of je je spieren nu wilt aanscherpen of meer spiervolume wilt kweken, door je armen de nodige aandacht te geven zie je er niet enkel strakker uit, maar wordt ook het dagelijkse leven wat gemakkelijker ... want uiteraard is zware boodschappen dragen gemakkelijker met sterke armen. Maar kom, genoeg getalmd, tijd om onze workout voor de armen uit de doeken te doen. Veel plezier ermee!
crosstraining heren
Of het nu bij je thuis is of op vakantie, benut elk moment om je spieren te verstrakken en te versterken! Eenvoudig, doeltreffend, snel ... met deze 5 spieroefeningen zonder materiaal, geïnspireerd op de Lafay-methode, stop je in een mum van tijd meer kracht in je spieren.
Aquabike
90% van de vrouwen heeft last van cellulitis, terwijl dat bij mannen slechts 2% is. Hoe komt dat? Vrouwen hebben een grotere vetmassa, een dunnere huid en hormonen (oestrogeen) die een minder goede bloedsomloop in de hand werken. Dat kan erg lijken, maar is geen drama. Er zijn een hele resem aan sporten waarmee je het probleem kunt aanpakken. Kies de sport die het best bij je past!
Lyna - Photo by Morgane Gielen
9 jaar geleden werd de hormonale aandoening PCOS vastgesteld bij Lyna. Sinds anderhalf jaar geniet ze eindelijk opnieuw echt van sport en van haar lichaam. Dit artikel maakt deel van de webreeks Body Positivity & Fitness.
NAAR BOVEN