24 Tips
Pages
Wed'ze
Wintersport neemt bij Decathlon een steeds grotere en belangrijkere plaats in. Onder de merknaam Wed’Ze wordt ondertussen het hele gamma wintersportproducten aangeboden. We nemen een kijkje achter de schermen.
teaser
Gaan skiën met (kleine) kinderen is niet evident. Mits een goede planning en een paar handige tips verzeker je jezelf van een zorgeloze vakantie.
Langlaufen is goed voor je
Langlaufen wordt bij jong en oud steeds populairder. Het is dan ook de ideale sport om in een besneeuwd landschap aan je conditie te werken. Of je nu kiest voor skating langlaufen, klassiek langlaufen of nordic walking, wij geven je zes redenen om je latten aan te trekken.
Langlaufen inovik
Ben je op zoek naar een toegankelijke sport in de natuur? Een sport met licht en comfortabel materiaal? Een sport die op je lijf geschreven is? Proef dan zeker eens van het langlaufen.
Ski_de_fond_choisir_pratique
Houd je ook zo van langlaufen, die heerlijke sport, die stevige inspanningen koppelt aan zalige uitjes in de natuur? Maar kies je best voor klassiek of voor skating-langlaufen?
Vertrek je binnenkort op skivakantie? Ontdek dan onze handige en overzichtelijke lijst met alle dingen die je nodig het, zowel op de piste als na het skiën!
Langlaufen is een wintersport. Het is dan ook belangrijk dat je kledij is aangepast aan de weersomstandigheden en aan de duur en de intensiteit van je tocht
Het is absoluut noodzakelijk om het belag van je langlaufski's goed te onderhouden! Hoe? Ontdek hier onze tips om de juiste wax te kiezen voor je ski's.
NAAR BOVEN