116 Tips
Pages
Oriëntatieloop
Oriëntatie. Lopen. Die twee woorden zijn genoeg om me specifieke herinneringen weer haarscherp voor de geest te halen. Was dat niet die activiteit waarbij je urenlang door het bos moest sjokken op zoek naar posten die op de meest onmogelijke plekken waren vastgemaakt? Ja, dat klopt. Dan heb ik meteen een andere vraag: waarom in hemelsnaam zou ik nu vrijwillig deelnemen aan een activiteit waar ik tijdens mijn schooltijd uit alle macht aan probeerde te ontsnappen?
Ontdek het oriëntatielopen
Hardlopen is leuk, maar tegelijk ook je hersens aan het werk zetten is nog leuker? Dan moet je kennismaken met het oriëntatielopen
Voordelen oriëntatielopen
De benen losgooien en tegelijk je hersens fit houden, spreekt dat je wel aan? Ontdek de voordelen van oriëntatielopen voor je lichaam en geest.
De geschiedenis van het oriëntatielopen
Hoe komt het dat een militaire oefening de favoriete sport werd van iedereen die begeesterd is door loopwedstrijden in de natuur? Ontdek de geschiedenis van het oriëntatielopen.
Raphaël
In 2012 heeft Raphaël Mathonet de mythische afstand voor het eerst aangepakt. Sindsdien is het voor deze "doorsnee loper" een jaarlijks doel geworden. Maar wat loopt hij achterna? Raphaël vertelt ons wat hij met marathons heeft.
vegetarisch dieet hardlopen joggen
Je weet vast wel dat hardlopers wordt aangeraden om evenwichtig te eten, met wat meer eiwitten om te voldoen aan alle behoeften van het lichaam. Is een uitsluitend of hoofdzakelijk plantaardige voeding dan eigenlijk wel geschikt voor hardlopers?
NAAR BOVEN