108 Tips
Pages
Raphaël
In 2012 heeft Raphaël Mathonet de mythische afstand voor het eerst aangepakt. Sindsdien is het voor deze "doorsnee loper" een jaarlijks doel geworden. Maar wat loopt hij achterna? Raphaël vertelt ons wat hij met marathons heeft.
vegetarisch dieet hardlopen joggen
Je weet vast wel dat hardlopers wordt aangeraden om evenwichtig te eten, met wat meer eiwitten om te voldoen aan alle behoeften van het lichaam. Is een uitsluitend of hoofdzakelijk plantaardige voeding dan eigenlijk wel geschikt voor hardlopers?
HOE KIES JE EEN ZONNEBRIL OM TE LOPEN?
Hardlopen in de zon betekent zomers plezier, maar ook fel licht, vermoeide ogen en...vroegtijdige rimpels op je voorhoofd! Om ongehinderd van de zon te kunnen genieten tijdens je tocht, zet je best een zonnebril op. Met deze richtlijnen zetten we je alvast op weg om de juiste keuze te maken.
lopen in koppel
Lopen met je wederhelft is altijd een goed idee. Zeker wat het mentale aspect betreft, kan een looppartner voor een opkikker zorgen. Ontdek hier waarom lopen met je partner goed is voor jezelf en voor je relatie!
Smartwatch gps-horloge gps hiking horloge cardio gps gps-horloge running
Ben je op zoek naar een smartwatch of een gps-horloge voor running of multisport? Ontdek onze tips om het gps-horloge te vinden dat bij je past!
sportief cadeau
Het vinden van het ideale cadeau begint bij het stellen van de juiste vragen: wat doet hen stralen? Wat zijn hun hobby's, smaken, persoonlijkheid? Voelen ze zich het beste in de stad, in de natuur of aan de zee? Zijn ze een fan van rust en welzijn of juist van hevige sensaties? Hier vind je een cadeau voor elk profiel!
NAAR BOVEN