MET DE STEP NAAR HET WERK: VIJF VOORDELEN

Gaat het bij jou op het werk ook elke morgen over files, routes, parkeerplaatsen en verkeersopstoppingen? Jij kunt daar met een glimlach en achterover leunend naar luisteren, want jij komt met de step. Er zijn ontelbare voordelen aan dit vervoersmiddel. We hebben voor jou een top 5 opgesteld, om je leven gemakkelijker te maken en je collega's ook van de step te overtuigen!

We beginnen met een stevige dosis comfort, combineren dit met een snuifje fysieke activiteit en werken af met een goed humeur ... Hét perfecte recept om elke dag enthousiast naar je werk te gaan.

 

Zonder stress naar het werk? Het kan! Voeg hier nog een vleugje voorzichtigheid en gezond verstand aan toe, en je hebt de perfecte combi.

step volwassene decathlon
picto-1

Eenvoudiger door het verkeer

's Morgens in de file? 's Avonds? Jij niet meer! Met de step sta je (bijna) nooit volledig stil op je route.

 

Je beweegt je voort over de trottoirs, kunt tussen twee stilstaande wagens door, steekt gemakkelijk over, neemt het fietspad ... en eenrichtingsverkeer bestaat niet. Het is heel simpel, je route kan niet rechtstreekser zijn en je hoeft nooit meer een omweg te maken.

step volwassene oxelo
picto-2

Tien minuten langer slapen

Als je werkt in de stad waar je woont, of je woont niet ver van je werk, zorgt het feit dat je geen omwegen meer hoeft te maken en de files vermijdt ervoor dat je aan tijd wint. Je stapt je voordeur uit, doet de deur achter je op slot, zet je voet op de voetenplank en je bent vertrokken!   Hetzelfde als je aankomt: je hoeft geen parkeerplaats te zoeken, je kunt direct naar je kantoor met je step onder de arm. Een blik op de klok zal tonen dat je je wekker kunt verzetten ...

step volwassene decathlon
picto-3

Flexibeler!

Naast de gewonnen tijd en de vereenvoudigde route is de step ook flexibeler dan het openbaar vervoer: geen dienstregeling, geen spitsuur, geen vertragingen, geen personenongevallen.   Of je nu later begint of eerder stopt, of hoe slecht bereikbaar je werk ook is, je bent niet meer aangewezen op een derde en je bereikt je werk met een goede afzet. Je kunt zelfs een oortelefoon gebruiken om je conference call nog op weg naar huis af te maken.

step volwassene oxelo
picto-4

Sporten vanaf de ochtend!

Zwaaiende bewegingen, afstoten, van voet veranderen, ... Door te steppen, ben je aan het sporten zonder dat je het zelf beseft. Naar het werk, naar huis, naar de broodjesbar of een afspraak ... vanaf nu doe je het allemaal in beweging! Je spieren varen er bovendien wel bij.   Heb je schrik dat je buitensporig gaat zweten? Er bestaan verschillende mogelijke oplossingen voor als er geen douche op kantoor aanwezig is: verfrissende tissues meenemen, of een speciaal sportshirt dragen en je omkleden als je op het werk bent aangekomen.

step volwassene decathlon
picto-3

Stimulerend en verkwikkend op elk niveau

Deze twee kleine wieltjes kunnen je een grote boost geven. In de eerste plaats is het trendy en cool, en dus goed voor je gevoel van eigenwaarde. Hoe leuk is het wel niet om met je step een file stilstaande auto's in te halen via het fietspad? Tegenwoordig is het beeld van de jonge businessman en businesswoman op de step geen utopie meer, maar waarheid: er gaan steeds meer mensen met de step naar het werk. Probeer het uit, je zult niet alleen zijn!

 

En het zal een boost geven aan je humeur en je prestaties: door te bewegen maak je endorfines aan (het "gelukshormoon", een natuurlijk anti-stressmiddel). Je zult je relaxter voelen, opener en optimistischer. Kortom, je productiviteit zal erop vooruitgaan.

portrait_chef_de_produit_oxelo

Cédric Mollet

Productmanager om jouw verplaatsingen op wieltjes te laten lopen

Mijn functie: je dagelijkse verplaatsingen vlotter laten verlopen met innoverende en toegankelijke producten. Neem gerust contact met me op indien je vragen of opmerkingen hebt. 

NAAR BOVEN