91 Tips
Pages
stretchen
Je begint terug te sporten na de zomerpauze, een pauze die voor jou misschien wel wat te lang heeft geduurd. Je voelt je goed en uitgerust. Je weet echter dat je de volgende ochtend met pijnlijke spieren op zal staan!
Lees onze tips voor het kiezen van een polsondersteuning. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen drie categorieën naargelang de ondersteuning en hetgeen je nodig hebt: de preventieve of (of proprioceptieve) polsondersteuning, de soepele polsondersteuning en de harde polsondersteuning.
Smartwatch gps-horloge gps hiking horloge cardio gps gps-horloge running
Ben je op zoek naar een smartwatch of een gps-horloge voor running of multisport? Ontdek onze tips om het gps-horloge te vinden dat bij je past!
Het is essentieel om aan je gezondheid te denken! Ontdek onze 4 sporttips waarmee je meteen aan de slag kunt gaan voor een betere levenskwaliteit.
Je maalt de kilometers af, je trekt baantje na baantje in het zwembad en als je op je fietst springt, ben je minstens enkele uren weg. Je bent goed bezig maar behoed je voor valkuilen. De verveling kan immers toeslaan.
Hoe weet ik of ik voortuitgang boek?
Als je regelmatig sport, maak je sowieso vorderingen. Deze kunnen zichtbaar zijn of meetbaar met een specifieke app. De overvloed aan geconnecteerde apparatuur maakt het makkelijker dan ooit om je vooruitgang op te volgen. Maar welke indicatoren tonen aan dat je effectief verbeterd bent? We geven een kort overzicht van de mogelijkheden.
NAAR BOVEN