80 Tips
Pages
feedback geven op decathlon coach
Als je feedback achterlaat op Google Play of via de Apple Store, dan werkt het hele team samen om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We willen graag van je horen...
dames zwemmen nabaiji
Een gebrek aan slaap, of een teveel aan stress, of soms beide tegelijk, kunnen je dagelijkse routine al snel in de soep laten draaien. We noemen stress vaak de ziekte van deze eeuw, omdat steeds meer mensen ermee te maken krijgen en de lijst van gevolgen niet min is. Maar gelukkig bestaan er oplossingen voor. Zwemmen bijvoorbeeld heeft heel veel positieve effecten op je psychologische gezondheid. Ik heb dus echt wel heel goeie redenen om je het water in te sturen, maar het is in je eigen belang! Een blik op dagdagelijkse probleempjes, die je sneller oplost dankzij een uitje naar het zwembad.
schermen
Bij het schermen werk je zowel aan je concentratie als je reflexen. Zodat lichaam en geest perfect in harmonie zijn!
aptonia isotone drank
Deze dranken dienen om het vocht, de koolhydraten en de mineralen die je tijdens het sporten verbruikt weer aan te vullen. De samenstelling ervan is aangepast aan de voedingsbehoeften van sporters tijdens hun fysieke activiteiten.
Aptonia bidon double use
Dat je voor en tijdens de inspanning goed eet en drinkt, is een prima zaak. Maar denk ook zeker aan je recuperatie. De recuperatiefase, die vaak te weinig aandacht krijgt, is essentieel voor de rehydratatie, om je energiereserves weer aan te vullen en je spieren te laten herstellen.
NAAR BOVEN