ONTDEK HOE JE KUNT VISSEN OP ZEE

Spreekt het je wel aan om eens te gaan vissen op zee?

Lees dan hier onze tips om meer te weten over deze sport, die je eenvoudig kunt beoefenen ongeacht je visstek.

Nummer 1

WAT IS VISSEN OP ZEE?

Het is een erg leuke activiteit die we graag met je delen!

Vissen op zee heeft tal van voordelen, het verzoent weerselementen, mooie landschappen, milieu en natuur. Het is een gezellige manier om te vissen; het is vissen om te genieten. Er bestaan meerdere technieken om te vissen op zee, waarvan de meest toegankelijke het dobbervissen en het ledgeren zijn. Met deze erg efficiënte technieken vis je aan de kust of vanop een boot naar de meeste zeevissen.

nummer2

TECHNIEKEN VOOR IEDEREEN!

set
LEDGEREN

Ledgervissen, zeg maar statisch bodemvissen, is een erg eenvoudige vistechniek. Je hengelt in een haven, op een dijk, op een strand of op een pier. Hierbij werp je een montage uit naar de zeebodem en wacht je tot je beet hebt. Het is een uiterst efficiënte vistechniek waarmee je gemakkelijk vis aan de haak slaat. Wil je op je eentje kennismaken met het vissen op zee of neem je graag iemand mee om er samen een gezellige en deugddoende uitstap van te maken, dan is deze techniek zeker iets voor jou!

combo
DOBBERVISSEN

Van alle vistechnieken is dit de eenvoudigste. Of je nu van op een dijk, kade, strand of pier vist, met deze techniek haal je altijd gemakkelijk en snel vis op. Deze vistechniek is ook leuk om naar te kijken, en dus ideaal om eens met het hele gezin uit te proberen.

kennismaking kunstaas
VISSEN MET KUNSTAAS

Vissen met kunstaas is een dynamische techniek. Hij bestaat erin om een imitatievisje of -schelpdiertje uit te werpen zodat je roofvissen kunt vangen. Deze techniek is ideaal voor wie op zoek is naar meer actie en grote vissen aan de haak wil slaan.

bodemvissen
VERTICALEN

Dit is veruit de leukste vistechniek. Je hengelt naar vissen die onder je boot over de zeebodem of tussen twee wateren zwemmen. Deze techniek is geschikt voor kinderen en volwassenen die gemakkelijk vissen willen vangen op een boot.

kennismaking kunstaas
KUNSTAASHENGEL
combo
DOBBERHENGEL
bodemvissen
BODEMHENGEL
set
LEDGERHENGEL

Als je nog nooit op zee hebt gevist, test het dan zeker eens uit. Misschien wordt het wel een van je mooiste ervaringen als hengelaar!

NAAR BOVEN