Onze sportieve tips

1574 Tips
Pages
L'etiquette au golf
Net als de snelwegcode kan de etiquette van de golfer na verloop van tijd worden vergeten. Herinner jij je de regeltjes nog? Test je kennis en gezond verstand met deze 10 vragen!
teaser-staycation
De zomer komt inderdaad dichterbij, en er zijn nog steeds veel onzekerheden. We hebben dit nieuwe dossier voor je opgesteld zodat je rustig een plan B voor de zomer kan maken. We stellen je vier soorten avontuur voor die je kan uitproberen om je zomer nog spannender en avontuurlijker te maken!
teaser nicolas en arnaud
Fietsvakanties bieden heel veel voordelen. Voor dit artikel interviewden we Nicolas en Arnaud, die vanuit Trondheim (een plaats in Noorwegen) naar België zijn gereisd. Tijdens hun reis doorkruisten ze in één maand tijd zeven landen (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Luxemburg en België).
voordelenbuitenbadmintonnen
AirBadminton is een heel nieuwe vorm van badminton spelen. Het grote verschil met zijn indoorbroer? Je speelt het buiten! De perfecte manier om je sport overal en altijd te beleven! In dit artikel leggen we je alles uit over dit nieuwe concept!
Homme_Randonné
Wat moet ik doen als er condensatie aan de binnenkant van mijn binnentent staat? Is ze dan nog steeds waterdicht? Condensatie is een natuurlijk verschijnsel. Vocht in de omgevingslucht condenseert en zet zich af aan de binnenkant van je tent zodra het tentdoek kouder is dan de lucht in de tent.
ontdekken-lexicon-kamperen-definitie-quechua
Scheerlijn, tarp, Karrimat... zeggen die woorden je helemaal niks? Maak je geen zorgen, wij hebben een lexicon opgesteld met alle termen die je moet kennen voor je volgende kampeertrip.
idées de jeux foot pour le jardin
Voetbal is universeel, je hoeft niet altijd je huis uit om het te spelen, tenminste voor de gelukkigen die thuis een tuin hebben! Wij stellen je enkele ideetjes voor om leuke momenten te beleven én je techniek te trainen!
meditatie Steven Laureys
Neuroloog en "topdokter" Steven Laureys doet al meer 20 jaar baanbrekend onderzoek naar het menselijk bewustzijn. Zo bracht hij samen met zijn team de effecten van meditatie op de hersenen in kaart. In "het no-nonsense meditatieboek" geeft hij inzicht in de werking van meditatie en de effecten ervan, op lichaam en geest.
NAAR BOVEN