Onze sportieve tips

1679 Tips
Pages
Springroll
De boodschappenlijst: wat breng je allemaal mee van de winkel? Hoe winkel je efficiënt? En wat heb je best altijd in huis? Ontdek het deze week. Ter inspiratie nog een lunchideetje dat je voor verschillende dagen kan maken. Ook handig om restjes groenten, vlees en vis te verwerken. Je steekt ertussen wat jou smaakt!
Crunchy granola
Ook altijd inspiratie tekort als je moet beslissen wat je deze week gaat eten? In stap 2 van onze mealprepserie geven we je hiervoor een aantal handige oplossingen! Maak alvast een grote lading van onze heerlijke granola en je hoeft je een tijdje geen zorgen meer te maken om het ontbijt!
Carrot cake
Deze week gaan we wat dieper in op stap 1 van het mealpreppen: een planning maken. Je kan je misschien afvragen of het nodig is nu we deze dagen massaal van thuis uit werken. Een beetje routine behouden kan echter helpen om grip op de situatie te houden. Het kan ook leuk zijn een aantal alternatieven klaar te hebben als lunch of tussendoortje, want als je thuis werkt is het gevaar om gedachteloos iets in je mond te steken net iets groter. Of misschien heb jij je kinderen om je heen en is het nu net extra nodig om goed voorbereid te zijn. Geen van dit alles? Bedenk dan dat nieuwe gewoonten kweken wel een aantal weken duurt. Tegen dat je terug dagelijks de baan op moet, heb jij het mealpreppen alvast onder de knie.
Frittata
Je hebt er waarschijnlijk al veel over gehoord, maar misschien heb je je er nog niet aan gewaagd: mealpreppen. In ons drukke dagelijks leven kan het een grote hulp zijn en heel wat stress wegnemen. Ontdek hier het receptje!
havervlokken
Overnight oats, het ideale receptje om je dag te starten vol energie. Met havervlokken kan je heel creatief zijn maar dit is mijn persoonlijke favoriet. Bovendien heel simpel om te maken!
Quinoa koekje
Met een tussendoortje is helemaal niets mis...Maak zelf je repen op basis van quinoa boordevol energie. Wil je nog meer te weten komen over het gebruik van suiker en andere zoetstoffen? Bekijk dan zeker de video onder het recept!
teaser
Verstandig sporten plus bewust ademen helpt ontstressen, maakt je brein meer mindful, draagt bij aan hormonaal evenwicht en creëert hartcoherentie.
teaser
Niets vervelender dan een slecht afgestelde tafel waardoor je ballen afwijken. Laten we er voorgoed komaf mee maken! Geen excuus meer tijdens je volgende partijtje, want we gaan je uitleggen hoe je je biljarttafel op de millimeter nauwkeurig kunt afstellen.
Decathlon Kipsta en KV Oostende
De partnership Decathlon-KV Oostende kwam vanzelfsprekend tot stand: KVO is een familieclub die voetbal mogelijk maakt voor verschillende leeftijden en niveaus. Laat dat net ook de waarden zijn van Decathlon: sport toegankelijk maken voor iedereen. Daarbij ligt het stadion én het jeugdcomplex op amper een steenworp van de nieuwe Decathlon-winkel in Oostende (Torhoutsesteenweg 699).
NAAR BOVEN