Onze sportieve tips

1368 Tips
Pages
Zwemmen en motivatie: hoe spring je in het diepe?
Je gaat ongetwijfeld graag zwemmen, maar soms sla je al eens een zwembeurt over omdat je niet voldoende gemotiveerd bent. Ik geef je graag 5 tips om steeds vol motivatie in het diepe te springen!
heren zwemmen zwempak badmuts zwembril
Kilometers op het asfalt of in het zwembad, je atletenhart slingert tussen beide. Of niet. En je bent misschien niet helemaal overtuigd van de voordelen van het zwemmen bij je uitstappen op twee wielen. Zwemmen en fietsen hebben echter, ondanks het uiterlijk, vele punten in gemeen. Het zijn vooral complementaire sporten voor op zijn minst 5 goede redenen. We geven hier een klein overzicht van de voordelen van crosstraining.
De winter komt eraan en de thermometers geven temperaturen aan die sommige sportievelingen beginnen te ontmoedigen. Maar moet je daarom je favoriete activiteit staken? Het is aangeraden om steeds te blijven sporten, aangezien je lichaam zich aan de koude kan aanpassen.
Goede gewoonten, slimme reflexen en tips om efficiënt te vechten tegen de koude... en tegen wat veel mensen denken! Ontdek hier voedingsstoffen die je in een gezond en evenwichtig voedingspatroon kunnen helpen om te vechten tegen winterse kou en vermoeidheid.
feedback geven op decathlon coach
Als je feedback achterlaat op Google Play of via de Apple Store, dan werkt het hele team samen om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We willen graag van je horen...
NAAR BOVEN