Onze sportieve tips

1462 Tips
Pages
arctic-trekking-margaux
Het Noorderlicht ? Dat is gewoonweg machtig, hypnotiserend... Het is zo'n onvoorspelbaar, vergankelijk fenomeen dat je er maximaal van wilt profiteren, je kunt je ogen er gewoon niet afhouden.' MARGAUX
Foto teaser
Genoeg en juist trainen mag dan wel het allerbelangrijkste zijn voor beproevingen als een triatlon of een ironman, ook het juiste voedingsprogramma volgen is van cruciaal belang als je dit tot een goed einde wil brengen. Als je een echte voedingsstrategie volgt kun je ervoor zorgen dat je batterij minder snel leegloopt. Dit zijn onze voedingstips, voor een optimale voorbereiding tijdens de laatste week voor je triatlon.
Triatlon: zwemmen
Zwemmen is de eerste en tegelijk niet te onderschatten discipline van een triatlon. We geven je enkele tips om je zowel in het zwembad als in open water als een visje in het water te voelen. Heb je nog wel iets over voor het fietsen en hardlopen als je de ziel uit je lijf zwemt? Hoe behoud je het ritme? Hoe vermijd je dat je buiten adem raakt? Hoe houd je energie over voor de rest? We geven je tien tips om je klaar te stomen voor het zwemmen zodat je zeker niet kopje onder gaat!
Hoe maak ik mijn zonnebril schoon - teaser
Net zoals bij een gewone bril moet je een zonnebril met de nodige zorg en aangepaste producten schoonmaken om krassen op je glazen te vermijden en te verhinderen dat je zicht wazig wordt door vuile plekken. We tonen je hoe je je zonnebril op de juiste manier kunt schoonmaken!
NAAR BOVEN