PERFLY BADMINTON

Ons doel: badminton toegankelijk maken voor het grote publiek
perfly-badminton-decathlon

ONS NIEUWE BADMINTONMERK

PERFLY is een samentrekking van de Engelse termen "PERformance" en "FLYing". PERFLY wil zich in de markt zetten met technische, gewaagde en vernieuwende artikelen.  

Binnen of buiten ... waar je ook speelt, PERFLY heeft steeds als doel om je een uitzonderlijke badmintonervaring te bezorgen, met doeltreffende technische producten en diensten tegen een onklopbare prijs, om de sport te ontdekken, vorderingen te maken en te presteren.

Geïnspireerd op de kolibrie
Geïnspireerd op de kolibrie
merklabel
Merklabel
Perfly logo
Perfly logo

WIE ZIJN WE? 

Het PERFLY-team bestaat uit productmanagers, designers, retail suppliers, digital managers en merchandisers, die allemaal een passie voor BADMINTON delen.

Hun credo? Technische producten aanbieden voor gebruikers van alle niveaus, van beginners tot wedstrijdspelers.

PERFLY THE MOVIE

perfly-productchef-badminton

CHENG GE, PRODUCTMANAGER BADMINTON

VOORMALIG CHINEES INTERNATIONAL

BADMINTON is een echte passie van me. Het is de meest beoefende racketsport wereldwijd.

Ik zet me in om de beste oplossing aan te bieden volgens de behoeften van alle spelers.

Mijn doel is om BADMINTON toegankelijk te maken voor het grote publiek.

Waar ik naar streef: producten die steeds technischer, functioneler, gewaagder en mooier zijn, voor beginners tot spelers van het hoogste niveau.

 

topproduct-BR990P

TOPPRODUCT PERFLY BADMINTON

RACKET PERFLY BR990P

Ga voluit met het racket PERFLY BR 990P! Dit racket geeft je een krachtige slag en precisie dankzij het stijve frame. Het Artencore-concept vermindert de trillingen, voor een betere wendbaarheid. Het wordt gebruikt door onze technische partner en Braziliaans speler Ygor Coelho, de nummer 40 op de wereldranglijst.

ONTDEK AL ONZE PERFLY BADMINTONARTIKELEN

FSC 990

TOP PRODUCT PERFLY BADMINTON

VERENSHUTTLE FSC 990

De shuttle FSC 990 is gemaakt uit 16 ganzenveren van topkwaliteit (cat. 1+) en heeft een dop uit 100% natuurkurk. Je kunt er erg precies en comfortabel op slaan en hij is zeer duurzaam. Deze kwaliteitsshuttle is ideaal voor wedstrijden. Hij werd goedgekeurd door de Badminton World Federation (BWF)  

ONTDEK AL ONZE PERFLY OUTDOORARTIKELEN

INNOVATIE PERFLY BADMINTON

SAGA EASY SET
EASY SET DISCOVER

Ontworpen voor wie op een speelse en gemakkelijke manier wil kennismaken met outdoor badminton. Je kunt het overal mee naartoe nemen en met de bogen zet je het in een handomdraai op.

EASY SET

Dit badmintonnet is zeer eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Ideaal om op een gemakkelijke en leuke manier te badmintonnen met het gezin of met vrienden. Dankzij de telescopische buizen is het in nog geen 45 seconden opgezet en afgebroken. En dankzij de 4 contactpunten en de stabiliteitsstang staat het overal stevig!

NAAR BOVEN