46 Tips
Pages
teaser
Verstandig sporten plus bewust ademen helpt ontstressen, maakt je brein meer mindful, draagt bij aan hormonaal evenwicht en creëert hartcoherentie.
mijn-routine-gymbal
Dat we dol zijn op onze gymbal, gewoon omdat hij zo leuk is, dat is duidelijk! Deze grote soepele bal heeft als onmiskenbaar voordeel dat hij ons meteen zin doet krijgen in lichte gym, pilates en andere oefeningen om weer in vorm te komen. Maar hoe kunnen we hem gebruiken? Kom, we laten je onze favoriete (en super efficiënte) oefeningen zien!
meditatie Steven Laureys
Neuroloog en "topdokter" Steven Laureys doet al meer 20 jaar baanbrekend onderzoek naar het menselijk bewustzijn. Zo bracht hij samen met zijn team de effecten van meditatie op de hersenen in kaart. In "het no-nonsense meditatieboek" geeft hij inzicht in de werking van meditatie en de effecten ervan, op lichaam en geest.
Al onze mindful movement tips op een rijtje
Smartphone aan de kant, even geen selfies...of prestatiedruk. Probeer eens te sporten en bewegen met bewuste aandacht voor jezelf, je lichaam en het moment. Geef jij het eens een kans?
mijn routine op het matje
Geen gym/figuurtraining/versteviging/pilates/stretching/revalidatie/beweeglijkheid zonder matje! Een goed matje vormt uiteraard de basis om onze oefeningen in de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren! Rol het snel uit voor je push-ups, squats en andere oefeningen, en rol het daarna weer op om het onder je bed of een meubel weg te stoppen.
comment_choisir_swissball
De swiss ball is ideaal om je houding en je evenwicht te verbeteren en je lichaam te stroomlijnen. Dit zijn onze tips en tricks om de juiste gymbal te kiezen.
photo teaser gymbal welzijn
Eindejaarsfeesten, lange en zware maaltijden, korte nachten … Heb je net als Sandrine zin om de draad weer op te pikken? Dan hebben we goed nieuws, want met een gymbal kom je weer in topvorm en werk je de overdaad geleidelijk aan weg op jouw ritme en met een goed humeur!
foto header weerstandsbanden
Wist je dat weerstandsbanden veelzijdige, handige en bijzonder efficiënte accessoires zijn om een strakker lichaam te krijgen? Ze zijn licht, praktisch en eenvoudig mee te nemen. Een klein accessoire met grote voordelen!
Pilates op een matje
Pilates is een bewegingsvorm die je diepliggende spieren aanspreekt. Je voert de oefeningen vaak zittend of liggend uit. Een goed matje is dus cruciaal voor je comfort!
NAAR BOVEN