35 Tips
Pages
6 technische vragen over je badmintonracket
Een badmintonracket dat past bij je spelstijl is essentieel om beter te worden. Denk dus na over je keuze. Wij geven je antwoord op 6 technische vragen die je je wellicht wel eens hebt gesteld.
Yuhan Tan
Yuhan Tan nam 2 keer deel aan de Olympische spelen en veroverde 11 Belgische titels in het badminton. Na het afsluiten van zijn internationale carrière vervoegde Yuhan zich bij het Perfly-team en hielp hij ons bij het ontwikkelen van onze expert-producten.
hoe-kies-ik-een-tafeltennistafel
De keuze van een tafeltennistafel (of pingpongtafel) hangt af van waar je speelt en waar je de tafel stalt. We onderscheiden twee types: indoor tafels (voor binnen) en outdoor tafels (voor buiten).
hoe-kies-ik-een-tafeltennistafel-voor-free-ping-pong?
Je speelt graag bij je thuis, free ping pong vind je wel leuk en een partijtje met vrienden, familie of collega's sla je niet af. Nu zoek je alleen nog een tafel om te spelen ... Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
hoe-kies-ik-een-officiële-tafeltennistafel
De keuze van een tafeltennistafel (of pingpongtafel) is afhankelijk van waar je speelt en waar je de tafel opbergt. We onderscheiden twee soorten tafels: indoor tafels (binnen) en outdoor tafels (buiten).
Ygor Coelho
Wie is onze technische partner Ygor Coelho precies? Waarom koos hij voor Artengo? Of koos Artengo voor hem? Maak kennis met deze Braziliaanse ster.
Badmintonschoen
Om de badmintonschoen te kiezen die bij jou past, moet je eerst je niveau weten. Ontdek hier onze tips om je te helpen bij de keuze van de juiste badmintonschoen.
NAAR BOVEN