47 Tips
Pages
Badminnton
“Badminton, da’s toch voor oude mensen!” Of, “badminton, dat doe je alleen als je niet goed genoeg kan tennissen.” Twee vooroordelen die - helaas - bestaan over een sport die voor mij nog redelijk onbekend was. Tijd om zelf de proef op de som te nemen en te ontdekken wat de troeven van badminton zijn!
Guillaume Bonnet
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Guillaume Bonnet. Hij legt uit wat zijn partnership precies inhoudt.
Flore Vandenhoucke
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Flore Vandenhoucke. Ze legt uit wat haar partnership precies inhoudt.
sportief cadeau
Het vinden van het ideale cadeau begint bij het stellen van de juiste vragen: wat doet hen stralen? Wat zijn hun hobby's, smaken, persoonlijkheid? Voelen ze zich het beste in de stad, in de natuur of aan de zee? Zijn ze een fan van rust en welzijn of juist van hevige sensaties? Hier vind je een cadeau voor elk profiel!
teaser
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Soetkin Dewit. Ze legt uit wat haar partnership precies inhoudt.
teaser
Perfly heeft veel te danken aan zijn ambassadeurs, maar de ambassadeurs hebben ook veel te danken aan Perfly. Wij spraken met een van die ambassadeurs: Thijs Demeyere. Hij legt uit wat zijn partnership precies inhoudt.
Steffi Annys
Steffi Annys werd reeds meermaals Belgisch Kampioen in het dubbelspel badminton bij de vrouwen. Sinds enkele jaren is ze technische partner voor ons badmintonmerk Perfly.
NAAR BOVEN