26 Tips
Pages
Badmintonschoen
Om de tennisschoen te kiezen die bij jou past, moet je eerst je niveau weten. Ontdek hier onze tips om je te helpen bij de keuze van de juiste badmintonschoen.
Tafeltennis is goed voor je
Net als vele andere sporten bezorgt tafeltennis je een goed gevoel! Vind je het gewoon leuk om een balletje te slaan of hou je wel van wat uitdaging? Dan is tafeltennis echt iets voor jou!
cordage
Net in een leuke rally verwikkeld wanneer die verdomde snaar knapt? Niets vervelender dan dat voor een racketsporter. Gelukkig is Decathlon er om jou en je racket er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen.
Quels sports en extérieur ?
Sport jij ook veel liever buiten dan binnen? Dan ben je niet alleen! Gelukkig zijn er heel wat buitensporten om te ontdekken en te beoefenen. Volg de gids, we laten je kennismaken met enkele sporten die ongetwijfeld je enthousiasme zullen wekken.
badmintonbesnaring
De keuze van de besnaring van je badmintonracket is net zo belangrijk als de keuze van het racket zelf. Om je te helpen, hebben wij enkele tips verzameld.
Balans racket
Welke speler heeft zich nog nooit afgevraagd wat de balans is van zijn racket? De balans vormt een erg belangrijke factor bij de keuze van je racket!
Padle is één van de snelst groeiende sporten wereldwijd, en ook ons land sluit de zomersport bij uitstek met plezier in de armen.
NAAR BOVEN