SKATEN OM TE VERMAGEREN

Het spreekt met name de benen aan en brengt je zo terug in vorm en helpt je van je rondingen af te komen.

Skaten is de ideale activiteit om je vetmassa om te zetten in spiermassa en een strak en fit lichaam te krijgen.

Skaten is een duursport, net als fietsen of hardlopen, en laat je vetmassa wegsmelten en helpt je om snel spieren te kweken. Met een uur skaten verbrand je ongeveer 500 calorieën!

De bewegingen van het skaten helpen je om je spieren te ontwikkelen en verminderen je vetmassa in zowel je bovenlichaam als je benen.

Deze eenvoudige sport voert ook op een leuke manier en onder vrienden, familie of met je partner en zonder een al te zware inspanning afvalstoffen af uit je lichaam.

skeelers-close-up
number_1

SKATEN VOOR EEN MOOIER LICHAAM

De beweging van het skaten traint je grote, middelste en kleine bilspier. Dames, als jullie niet van je zadeltassen afraken, dan is skaten de ideale manier om ze eindelijk achter je te laten. Omdat skaten verschillende bewegingen combineert en ook de spieren in je dijbenen en kuiten aanspreekt, zorgt het voor een grondige training en stretching van deze spieren. Als je een of twee keer per week gaat skaten, zal je al snel de eerste resultaten zien op je kuiten, dijbenen en billen.

Heren, skaten spreekt ook je buik- en rugspieren aan voor een minder ronde buik, ideaal na een dieet van enkel fastfood!

number_2

SKATEN VOOR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Je kunt overal en altijd skaten. Het is geschikt als vervoersmiddel en voor sport, en helpt je zo om in vorm te blijven en een mooi lichaam te creëren. Daarom zal je al snel zin krijgen om naast deze sport een algemene goede levensstijl aan te nemen: evenwichtige voeding, stoppen met roken, beter drinken… Je gaat als vanzelf zorg voor jezelf dragen en beter eten, en dat maakt skaten tot een van de beste goede voornemens ooit!

Bovendien is skaten, omdat je het buiten doet, ook nog goed voor de moraal: het bevrijdt je van de dagelijkse beslommeringen. Je zult meer ontspannen en minder gestresseerd zijn, je lichter voelen en beter kunnen luisteren naar de noden van je lichaam.

 

Je kunt alleen of met vrienden, familie of in een club gaan skaten, en zo op een leuke manier in haast volledige vrijheid je vetmassa in spiermassa omzetten !

NAAR BOVEN