19 Tips
Pages
Er bestaan talrijke types aquashoes of waterschoenen: je hebt er met verschillende zooldiktes, met kleine of grote noppen, al dan niet met een klittenband voor een betere steun… Aan jou de keus!
sportief cadeau
Het vinden van het ideale cadeau begint bij het stellen van de juiste vragen: wat doet hen stralen? Wat zijn hun hobby's, smaken, persoonlijkheid? Voelen ze zich het beste in de stad, in de natuur of aan de zee? Zijn ze een fan van rust en welzijn of juist van hevige sensaties? Hier vind je een cadeau voor elk profiel!
teaser
Thibaud Geerinckx is de Belgische Subea-ambassadeur. Samen met zijn vriendin Juliette bracht hij een onvergetelijk bezoek aan Mosiah Arthus, zijn enthousiaste collega in duikparadijs Martinique.
zonnebescherming-bij-het-snorkelen
Binnenkort is het vakantie, staat je snorkeluitrusting al klaar? Maar, heb je wel gedacht aan zonnebescherming voor je toekomstige snorkeluitstapjes? Ontdek hier onze tips om jezelf goed te beschermen!
easybreath-pink-atoll-resized
We willen het hier graag hebben over een leuke wateractiviteit die snorkelen heet! Snorkelen is niet alleen eenvoudig maar ook binnen het bereik van iedereen. Zowel kinderen als volwassenen vinden het uitermate leuk. Twijfel je nog? Subea geeft je 10 goede redenen om te beginnen met snorkelen!
subea apnea
Heb je behoefte aan een andere omgeving en wil je je tegelijkertijd ontspannen? Hier vind je 10 voordelen van freediving. Je krijgt meteen zin om ermee te beginnen!
vrijduiken-freediving
Verandering van omgeving, kalmte, een voldaan gevoel, vrijheid. Dat is freediving. Kun je niet wachten om de diepte in te gaan? Maak dan kennis met deze bijzondere sport.
protect your playground surf
Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze favoriete sporten op zee, moeten we zorg dragen voor haar. Ontdek hoe jij kan helpen in de strijd tegen plastics in zee !
NAAR BOVEN