49 Tips
Pages
Aquabike
90% van de vrouwen heeft last van cellulitis, terwijl dat bij mannen slechts 2% is. Hoe komt dat? Vrouwen hebben een grotere vetmassa, een dunnere huid en hormonen (oestrogeen) die een minder goede bloedsomloop in de hand werken. Dat kan erg lijken, maar is geen drama. Er zijn een hele resem aan sporten waarmee je het probleem kunt aanpakken. Kies de sport die het best bij je past!
Smartwatch gps-horloge gps hiking horloge cardio gps gps-horloge running
Ben je op zoek naar een smartwatch of een gps-horloge voor running of multisport? Ontdek onze tips om het gps-horloge te vinden dat bij je past!
Marche_sportive
Sportief wandelen, ook wel actief wandelen of snelwandelen genoemd, is een sport waarbij je sneller wandelt dan tijdens je dagelijkse activiteiten. Je moet dus aan je ademhaling en uithoudingsvermogen werken en je zet bijna alle spieren van je lichaam aan het werk. In tegenstelling tot het dagelijkse wandelen, wat je onbewust doet, doe je sportief wandelen bewust en met een hoger tempo.
stappen tegen de stress
Dat sporten goed is voor je gezondheid, wist je natuurlijk al. Maar weet je ook dat een fysieke activiteit goed is voor je mentale weerbaarheid?Wij vertellen je alles over de antistresseffecten van sportief wandelen. Hét moment om deze zeer complete activiteit eens van een andere kant te bekijken!
sportief wandelen newfeel
Je wil graag wat kilootjes kwijt en fit en gezond blijven? Door regelmatig sportief te wandelen hoef je misschien geen saai dieet te volgen. Bewegen is de boodschap!
sportief wandelen newfeel
Met werk, kinderen, het huishouden en al dat gependel is het bijna onmogelijk om je wandelingen er nog tussen te persen. Geen nood, wij hebben een paar tips voor je klaar om je favoriete sport vaker te beoefenen!
Sportief wandelen is een activiteit die je altijd kunt doen, en zowel binnen als buiten. En soms, als het weer niet mee zit, kan het nogal verleidelijk zijn om in de sportschool te gaan wandelen...
NAAR BOVEN