WAAROM IS HET ZO BELANGRIJK OM DE JUISTE SOKKEN TE KIEZEN?

Als je sokken schuren, beginnen op te warmen of afglijden bij het sportief wandelen (of nordic walking), dan is het plezier er al snel af! Maar hoe vind je snel de juiste sokken voor nordic walking, zonder misstappen te begaan?

WAAROM HEB JE SPECIALE WANDELSOKKEN NODIG?

Als je aan sportief wandelen doet, zijn pijnlijke voeten uit den boze! Ook kwalijke geurtjes, irritaties of erger, blaren krijg je liever niet op je pad. Maar katoenen sokken voeren geen zweet af en sokken in polyester van slechte kwaliteit ’doen je voeten opwarmen.

HOE KIES JE DE JUISTE SOKKEN?

Kies voor ademend vermogen! Sokken in een luchtig weefsel voeren vocht sneller af, waardoor je voeten droog blijven. Verder is het ook zeer belangrijk om wrijving aan de voorvoet (de bal van de voet) en de hiel te voorkomen. Speciale wandelsokken hebben net in die gevoelige zones verstevigde stukken.

EN ALS JE NU DENKT.... 'HET OOG WIL OOK WAT'?

Denk niet meteen dat speciale wandelsokken en een blitse look niet samengaan! Ken je onze sokken SK 500 Fresh al? Ze hebben een supergroot ademend vermogen en beperken wrijving. Ze zitten heel discreet in je schoen (onzichtbaar) en zijn heel mooi als je je schoenen uitdoet! Ze bestaan in verschillende kleuren, waardoor je naar hartenlust kunt combineren met je schoenen. Welke kies jij? Je zult het heel snel zelf merken: een paar speciale wandelsokken SK 500 kunnen je comfort en het plezier tijdens je wandeling aanzienlijk verhogen.

NAAR BOVEN