48 Tips
Pages
atelier decathon belgie
Wanneer de temperaturen weer wat zachter worden, springen heel wat mensen terug op hun fiets. Diezelfde fiets die bij sommigen heel de winter netjes in de garage is blijven staan. En die bij velen dus niet echt onderhouden is geweest. Wat doe je nu eigenlijk best met je fiets om hem in topvorm te houden?
intermodale fiets btwin
Als een intermodale fiets je nog niets zegt, is het hoog tijd om er kennis mee te maken: op een mooie dag komt hij je leven binnengefietst, en je zal niet meer zonder kunnen! Met deze vijf troeven weet hij je sowieso te verleiden.
voordelen van de stadifiets
De stadsfiets is goed voor de gezondheid en de geest! Het is een eenvoudige en efficiënte manier om je conditie dagelijks te onderhouden zonder tijdverlies
Een Stadsfiets
Als je (bijna) dagelijks je fiets gebruikt, is het nuttig om hem regelmatig te onderhouden zodat je er langer plezier aan beleeft. Door je tweewieler goed te verzorgen, vermijd je bovendien dat je hem al te vaak moet laten herstellen en geniet je vooral van optimaal rijcomfort… Hier volgt een korte checklist voor het onderhoud dat je Elops-fiets verdient.
je fiets goed vast
Als je niet wilt dat je fiets gestolen wordt, moet je ze natuurlijk goed vastmaken zoals het hoort. Dieven hebben meer en langer werk om een goed vastgemaakte fiets te stelen. Hoe je je fiets bevestigt, is belangrijk. Er bestaan daarbij enkele regels die je in acht moet nemen.
moeder stadsfiesten met kinderen
Wie graag fietst, doet dat graag samen met anderen en zeker met zijn of haar eigen kinderen. Je kan je baby met de fiets naar de onthaalmoeder brengen, in het weekend de stad verkennen met je kinderen... Hoe en wanneer je ook fietst, dit zijn onze tips om in alle veiligheid te fietsen met kinderen.
meisjes aan het fietsen
Je vindt hem erg mooi, hij past perfect bij je en staat daar al een tijdje te blinken. Waarom zou je dan nog langer aarzelen om een stadsfiets te kopen? Tijd voor verandering en nieuwe, goede gewoontes!
Naafversnellingen
De derailleur is het meest gebruikte transmissiesysteem voor stadsfietsen, maar naafversnellingen vormen een uitstekend alternatief. Dit systeem bestaat al meer dan een eeuw en biedt zowel weerstand als betrouwbaarheid en minimaal onderhoud bij dagelijks gebruik.
NAAR BOVEN