65 Tips
Pages
FIETSSLOT STADSFIETS
Op basis van de resultaten van de tests uitgevoerd door het CNPP, kennen we aan elk fietsslot een score toe van 0 tot 10. Deze score houdt rekening met de moeilijkheidsgraad en de tijd die nodig was om het slot open te breken.
met de fiets naar het werk
Elke ochtend met de vouwfiets naar het werk rijden heeft, a priori, alleen maar voordelen.Maar toch twijfel je een beetje: gaan je collega's de zweetdruppeltjes op je voorhoofd opmerken, of de kringen onder je oksels? Geen stress: we hebben aan alles gedacht!
WEB_dsk,mob,tab_sadvi_int_TCI_2018_URBAN CYCLING[8487236]tips aandachtspunten stadsfiets
Mag je fietsen op het voetpad? Ben je verplicht om op het fietspad te rijden? Is een fietsslot onmisbaar? Iedereen kan en mag dan wel door de stad fietsen, het is toch belangrijk dat je met een aantal dingen rekening houdt. Geen paniek, je zult al snel een aantal automatismen onder de knie krijgen zodat je veilig en gezwind door de stad kunt trekken.
WEB_dsk,mob,tab_sadvi_int_TCI_2018_URBAN CYCLING[8379382]tips elektrische fiets haast moeiteloos door de stad
Veel Belgen gebruiken hun wagen voor verplaatsingen van minder dan 1 km. Wij zien hier best wel een leuke uitdaging in: we willen dat de auto in de stad plaatsmaakt voor de fiets! Om dat aangenaam en op wieltjes te laten verlopen, hebben wij de perfecte oplossing: de elektrische fiets! Je hoeft je niet in het zweet te trappen en je kunt een stukje sneller en verder fietsen.
citybikepack
Je dagelijkse spullen mogen geen blok aan je been zijn als je je met je fiets wilt verplaatsen. Dankzij onze speciaal ontworpen items vind je telkens de perfecte oplossing om je bagage eenvoudig met de fiets te vervoeren!
Alles wat je moet weten over je e-bike
Stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen … allen hebben ze een elektrische variant. Een e-bike kost behoorlijk wat geld. Om jouw aankoopproces mee te vereenvoudigen, geven we je graag een antwoord op een aantal van de meest gehoorde vragen.
Een vouwfiets kiezen
Ontdek met welke criteria je rekening moet houden om de juiste keuze te maken. De keuze van een vouwfiets hangt af van je gebruik, het aantal versnellingen en het frametype.
fietsverlichting
Fietsverlichting, van cruciaal belang voor de veiligheid van fietsers. Je moet alleen het type verlichting kiezen dat het best voor jou geschikt is.
vélo_enfant_école_btwin
Dit schooljaar wil je niet langer elke ochtend in de fie staan, opgesoten in de ato et je kroost op de achterbank, maar ben je vast van plan elke dag samen met hen naar soo te fietsen e et er aes ij te winnen, en je kinderen ook!
NAAR BOVEN