19 Tips
Pages
peddelsurfen-hoe-beginnen
Heb je zin om te "wandelen op het water" en te vertrekken met een supboard om vanaf het water leuke plekjes te ontdekken? Lees onze tips en je zal merken dat de sport echt gemakkelijk te leren is en dat je al meteen kan genieten.
peddelsurfen-hoe-kies-je
Ben je nog nooit gaan peddelsurfen? Nochtans is dat een heel laagdrempelige sport waarbij je gemakkelijk aan je eigen tempo tochtjes op het water kan maken [...]
peddel
Met een stand-up paddle (SUP) kun je tochtjes maken en het water verkennen, maar het is ook een uitstekende manier om weer in vorm te komen, calorieën te verbranden, slanker te worden en betonharde buikspieren te krijgen! Voordat je volgende zomer op het strand kunt pronken met je wasbordje, moet je echter aan de slag met de buikspieroefeningen van Itiwit. Hop, hop, begin er maar aan! 
paddle
Kijken je kinderen aan de kant een beetje jaloers toe wanneer jij aan het peddelen bent?Misschien is het tijd om hen kennis te laten maken met stand-up paddle (SUP). Maar vanaf welke leeftijd kun je je kinderen leren suppen?Met welke uitrusting? Waar? Waar moet je rekening mee houden (wind, golfslag, ...)? Itiwit beantwoordt al je vragen over hoe kinderen te leren suppen.
Yoga voor surfers
Wist je dat je jouw surftechniek kan verbeteren buiten het water? Dit is een simpele yogaroutine die je makkelijk thuis kan doen in een halfuurtje.
NAAR BOVEN