25 Tips
Pages
stand up Belgique
Stand-up paddling kan ook in de winter. Supandsee (Véronique Musumeci) geeft je tips over het materiaal dat je nodig hebt om te suppen als het koud is én hoe je dat veilig doet.
Peddelsurfen (suppen) mag dan wel leuk en toegankelijk zijn, een peddelboard blijft wel een vaartuig. Dit wil zeggen dat het onderworpen is aan de maritieme regelgeving. Itiwit geeft je een overzicht van alle regels die je moet kennen alvorens je het ruime sop kiest!
Stand up paddle
Stand-up paddling, ook bekend als suppen, is een sport waarbij je roeit terwijl je op een plank staat. Stand-up paddling bestaat al lang, is de voorloper van het moderne surfen en sinds het begin van de jaren 2000 terug in.
peddelsurfen-hoe-beginnen
Heb je zin om te "wandelen op het water" en te vertrekken met een supboard om vanaf het water leuke plekjes te ontdekken? Lees onze tips en je zal merken dat de sport echt gemakkelijk te leren is en dat je al meteen kan genieten.
peddelsurfen-hoe-kies-je
Ben je nog nooit gaan peddelsurfen? Nochtans is dat een heel laagdrempelige sport waarbij je gemakkelijk aan je eigen tempo tochtjes op het water kan maken [...]
NAAR BOVEN