8 Tips
Yoga voor surfers
Passionné(e)s de surf, nous vivons au gré des vagues, ou presque - car suivant les conditions, notre localisation ou notre emploi du temps il est parfois difficile de surfer autant que l’on aimerait. Mais saviez-vous que l’on peut aussi progresser en surf en s’entraînant hors de l’eau ?
protect your playground surf
Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze favoriete sporten op zee, moeten we zorg dragen voor haar. Ontdek hoe jij kan helpen in de strijd tegen plastics in zee !
teaser-zweden
Iedereen wil tijdens zijn vakantie even ontsnappen aan alle rush en genieten van de nodige rust. Yannick en Lesley van de blog hetisdemerckx.be probeerden het kano & kampeer-concept samen uit voor een week in de wondermooie omgeving van Zweeds Värmland.
SUP yoga by Decathlon
Wat is er zo leuk aan SUP-yoga? Het is even belonend voor beginners als voor gevorderden. Complexe poses uitvoeren en tegelijk je evenwicht bewaren op zo’n deinende SUP, het zet je hele lichaam aan het werk. Een full body workout dus!
Ga je voor het eerst suppen? Met het merk ITIWIT kun je het water op wanneer je daar zin in hebt. Wij bieden een enorme waaier aan stand-up paddle boards (supboards).
merk-itiwit
Ontdek Itiwit, het nieuwe merk van Decathlon voor peddelsport, stand up paddle en kajak.
Na een winterslaapje begint het zo stilaan te kriebelen om weer het water op te gaan? Ontdek onze checklist en tips om in ideale omstandigheden weer te beginnen suppen!
NAAR BOVEN