8 Tips
maak je eigen kartonnen tafeltennisbatjes
Tafeltennissen is leuk maar zonder batje kun je natuurlijk niet veel doen. Net zoals je kinderen die thuis zitten. We koppelen het nuttige aan het aangename en tonen je hoe je je eigen tafeltennisbatje kunt maken. Handig om karton te recycleren en je toekomstige kampioenen bezig te houden!
hoe-kies-ik-een-tafeltennistafel
De keuze van een tafeltennistafel (of pingpongtafel) hangt af van waar je speelt en waar je de tafel stalt. We onderscheiden twee types: indoor tafels (voor binnen) en outdoor tafels (voor buiten).
hoe-kies-ik-een-tafeltennistafel-voor-free-ping-pong?
Je speelt graag bij je thuis, free ping pong vind je wel leuk en een partijtje met vrienden, familie of collega's sla je niet af. Nu zoek je alleen nog een tafel om te spelen ... Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
hoe-kies-ik-een-officiële-tafeltennistafel
De keuze van een tafeltennistafel (of pingpongtafel) is afhankelijk van waar je speelt en waar je de tafel opbergt. We onderscheiden twee soorten tafels: indoor tafels (binnen) en outdoor tafels (buiten).
Tafeltennis is goed voor je
Net als vele andere sporten bezorgt tafeltennis je een goed gevoel! Vind je het gewoon leuk om een balletje te slaan of hou je wel van wat uitdaging? Dan is tafeltennis echt iets voor jou!
NAAR BOVEN