77 Tips
Pages
basketbal alles weten over dunken
Wat doe je het liefst op een basketbalveld? Als je meteen denkt aan dunken, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen je alles over deze tegelijk doeltreffende en spectaculaire basketbalmove.
sportief cadeau
Het vinden van het ideale cadeau begint bij het stellen van de juiste vragen: wat doet hen stralen? Wat zijn hun hobby's, smaken, persoonlijkheid? Voelen ze zich het beste in de stad, in de natuur of aan de zee? Zijn ze een fan van rust en welzijn of juist van hevige sensaties? Hier vind je een cadeau voor elk profiel!
Jouw kind op kamp
Ieder jaar gaan er weer vele duizenden kinderen op kamp. Voor sommige ouders is het op kamp gaan toch vaak een moeilijke periode, en zeker als het de eerste keer is dat je kinderen alleen weg gaan. Steven Gielis van Zitdazo weet raad !
een event dat voetballers samenbrengt keizer karel cup Gent
Elk jaar vindt in juni de Keizer Karel Cup plaats op de Blaarmeersen in Gent. Met jaarlijks 5000 enthousiaste voetballers uit binnen- en buitenland is één van de grootste voetbalevents van heel Europa. Maar hoe heeft het tornooi zijn naam en faam verworven? Wij spraken met Jan Baele, al jaren de drijvende kracht achter het event.
Hoe maak je je voetbalschoenen schoon?
Je voetbalschoenen schoonmaken, er zijn leukere dingen. En toch, je draagt maar beter zorg voor je schoenen als je niet elk jaar een nieuw paar wil nodig hebben.
Damesvoetbal: een sport in volle opmars
De tijd dat voetbal uitsluitend een sport voor mannen was, ligt stilaan achter ons. Steeds meer vrouwen raken verknocht aan voetbal. Wij geven je graag wat meer info over damesvoetbal.
clubcatalogus nieuwe collectie voetbal decathlon
Op zoek naar nieuwe outfit voor je ploeg? Of wil je de teamuitrusting vervolledigen? Goed nieuws, onze catalogus met de nieuwe collectie is er!
KALENJI panoplie AH19 PE19
Motivatie kan je helaas niet trainen … Je mindset gelukkig wel. Zit die goed, dan heb je 80% van de basis van een kwalitatief en gezond leven gelegd.
NAAR BOVEN