87 Tips
Pages
Hockeybal
Een gladde bal is geschikt voor zandingestrooide hockeyvelden. ‘Dimple’ ballen (ballen met kleine ronde gaatjes) zijn geschikt voor watervelden aangezien deze bal beter hecht aan zowel veld als stick onder vochtige omstandigheden.
sticktas
We hebben veel verschillende hockeytassen. Bij het maken van je keuze is het belangrijk om te bepalen waarvoor je de tas wilt gebruiken, denk hierbij aan...
hockeyhandschoen
Je linkerhand heeft altijd contact met je hockeystick. Dit is ook de hand die tijdens verdedigen of tackelen het laagst bij de grond zit. Deze hand is zodoende kwetsbaarder en wordt vaker blootgesteld aan contact met de bal of een stick van de tegenstander.
EEN BITJE
Gebitsbeschermers zijn allen onderworpen aan wettelijke standaarden. Alle bitjes die wij aanbieden voldoen aan deze vereisten.
Hoe kies ik een hockeystick?
De stick die het beste bij jou past, heeft de perfecte combinatie van lengte, materiaal, kromming, gewicht en balans.
HOODIE 100
Rugby is een contactsport waar waarden als teamspirit, respect en jezelf uitdagen heel belangrijk zijn.
kinesiotape_sport_blessure_prevention
Die gekke klevers op hamstrings, knieën of schouders, vaak in opvallend blauw of roze ... Je hebt ze vast al eens gezien op tv of in je sportclub. We hebben het natuurlijk over kinesiotape. Wanneer heb je er nood aan, en wat doet het precies met je spieren? We kregen tekst en uitleg van Alexis Herremans die er regelmatig gebruik van maakt als osteopaat D.O.- kinesitherapeut.
NAAR BOVEN