92 Tips
Pages
Decathlon Kipsta en KV Oostende
De partnership Decathlon-KV Oostende kwam vanzelfsprekend tot stand: KVO is een familieclub die voetbal mogelijk maakt voor verschillende leeftijden en niveaus. Laat dat net ook de waarden zijn van Decathlon: sport toegankelijk maken voor iedereen. Daarbij ligt het stadion én het jeugdcomplex op amper een steenworp van de nieuwe Decathlon-winkel in Oostende (Torhoutsesteenweg 699).
Hockeybal
Een gladde bal is geschikt voor zandingestrooide hockeyvelden. ‘Dimple’ ballen (ballen met kleine ronde gaatjes) zijn geschikt voor watervelden aangezien deze bal beter hecht aan zowel veld als stick onder vochtige omstandigheden.
sticktas
We hebben veel verschillende hockeytassen. Bij het maken van je keuze is het belangrijk om te bepalen waarvoor je de tas wilt gebruiken, denk hierbij aan...
hockeyhandschoen
Je linkerhand heeft altijd contact met je hockeystick. Dit is ook de hand die tijdens verdedigen of tackelen het laagst bij de grond zit. Deze hand is zodoende kwetsbaarder en wordt vaker blootgesteld aan contact met de bal of een stick van de tegenstander.
EEN BITJE
Gebitsbeschermers zijn allen onderworpen aan wettelijke standaarden. Alle bitjes die wij aanbieden voldoen aan deze vereisten.
Hoe kies ik een hockeystick?
De stick die het beste bij jou past, heeft de perfecte combinatie van lengte, materiaal, kromming, gewicht en balans.
HOODIE 100
Rugby is een contactsport waar waarden als teamspirit, respect en jezelf uitdagen heel belangrijk zijn.
NAAR BOVEN