TECHNICAL PARTNER TRIBORD: NOLWENN CAZÉ

WIE IS NOLWENN CAZÉ?

Nolwenn Cazé, 23 jaar, zeilt nu al meer dan 10 jaar. Ze begon in de Optimistenklasse, ging dan over naar de Laserklasse en naar zeilboten met bemanning. Ze leerde opkruisen op het Meer van Genève en ging dan regatta's varen op de Middellandse Zee. Momenteel blijft ze zich vervolmaken langs de Atlantische kust om haar kinderdroom waar te maken: starten in de MiniTransat in 2017.

Nolwenn is officier van de Koopvaardij op kabelleggers. Aan boord van deze stalen schepen leert ze de trans-Atlantische en trans-Pacifische routes kennen.
Nolwenn heeft reeds gezeild op de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Noordzee, de Indische Oceaan en is zelfs de noordpoolcirkel overgevaren. Nu wil ze met haar Mini 6.50 de mijlen onder zich voelen voorbijstromen.

nolwenn-caze-zeil

WAAROM EEN PARTNERSCHAP MET TRIBORD?

Sinds een jaar en de lancering van de doorgedreven strategie om het gamma te vervrouwelijken, zijn de Tribord-teams op zoek naar een ervaren zeilster die hen kan bijstaan om nog betere producten te ontwikkelen op het vlak van stijl en functionaliteit. Het Baskische merk koos voor Nolwenn Cazé omdat zij hun waarden en hun motivatie om zo veel mogelijk mensen te laten zeilen deelt.

Nolwenn draagt zelf de volledige nieuwe zeiluitrusting voor tochten op volle zee van Tribord en deelt haar opmerkingen met de ontwerpteams wanneer ze weer aan wal is. Zo draagt ze bij tot de verbetering van het hele gamma voor dames.

nolwenn-caze-tribord
NAAR BOVEN