24 Tips
Pages
Hoe onderhoud je je racket?
Om alles uit je tennisracket te halen, moet je er zorg voor dragen. Wij zetten een aantal nuttige tips voor je op een rij voor een racket in topvorm.
coup droit croisé
Samen met de service is de forehand de meest gebruikte slag bij tennisspelers. Waarom? Omdat deze simpelweg het makkelijkst aan te leren is. Maar je kan hem natuurlijk altijd aanscherpen!
coup droit défensif
Wie zei dat de forehand alleen een aanvallende slag kan zijn? Steeds vaker wordt de forehand vanuit de verdediging gebruikt, een onbetwistbaar wapen om je tegenstander een extra bal te laten spelen.
Jouw kind op kamp
Ieder jaar gaan er weer vele duizenden kinderen op kamp. Voor sommige ouders is het op kamp gaan toch vaak een moeilijke periode, en zeker als het de eerste keer is dat je kinderen alleen weg gaan. Steven Gielis van Zitdazo weet raad !
Quels sports en extérieur ?
Sport jij ook veel liever buiten dan binnen? Dan ben je niet alleen! Gelukkig zijn er heel wat buitensporten om te ontdekken en te beoefenen. Volg de gids, we laten je kennismaken met enkele sporten die ongetwijfeld je enthousiasme zullen wekken.
NAAR BOVEN