51 Tips
Pages
recept-bivak-kampvuur
We delen hier al onze kleine tips om makkelijk te koken op de camping, door alle essentiële vragen voor je comfort en veiligheid van een antwoord te voorzien: hoe bewaar je je voedsel, hoe kook je ze,...
landschap-wandelen-vrienden-berg
De aanblik van een landschap heeft ongekende krachten waar wandelaars op hun hikes ten volle van kunnen genieten. Waarop wacht je dan nog? Geen tijd te verliezen!
voorbereiding-bivak-wandelkaart
De keuze van je rugzak wordt bepaald door het type trektocht dat je voor ogen hebt. Als je kiest voor een trektocht met bagagevervoer, is een rugzak met een volume van een dertigtal liter meer dan voldoende. Stop in je rugzak water, snacks, kleding om voorbereid te zijn op slecht weer en een EHBO-tas.
Quels sports en extérieur ?
Sport jij ook veel liever buiten dan binnen? Dan ben je niet alleen! Gelukkig zijn er heel wat buitensporten om te ontdekken en te beoefenen. Volg de gids, we laten je kennismaken met enkele sporten die ongetwijfeld je enthousiasme zullen wekken.
simon-teaser-rugzak-berg
Backpacken is ontdekken, je onderdompelen in ‘het andere’, backpacken is verbaasd zijn, je eigen grenzen verleggen. Backpacken is een ander en jezelf ontmoeten. Backpacken is inspireren en vooral geïnspireerd worden.
teaser-ehbo-tas
Een EHBO-tas moet altijd in je rugzak zitten, zelfs als je maar een kleine tocht van enkele uren gaat maken. Kijk de inhoud bovendien regelmatig na.
NAAR BOVEN