145 Tips
Pages
Energy Balls
Ontdek onze vier favoriete recepten voor energy balls. Deze kleine energiebommetjes vol goede ingrediënten tillen je prestaties naar een hoger niveau. Eet er 2-3 voor je gaat sporten en krijg de ideale boost!
De verschillende vormen van oriëntatiesport
Had je al gehoord van oriëntatiewedstrijden onder water of door middel van radiogolven? Ontdek de varianten binnen de oriëntatiesport, van de meest populaire tot de origineelste.
Voordelen oriëntatielopen
De benen losgooien en tegelijk je hersens fit houden, spreekt dat je wel aan? Ontdek de voordelen van oriëntatielopen voor je lichaam en geest.
ontdekken-hiking-kamp-bivak-quechua-human-friends
Hartje zomer, heerlijk weertje, het perfecte scenario om de bergen in te duiken. Twijfel je nog? Dan geven wij je 15 redenen waarom kamperen top is!
trekking
Bomen schenken ons volop zuurstof en zijn dus onmisbare buddy’s. Bewegen in het groen brengt plezier, rust en gezondheid. Je hebt dus alle reden om de komende weken de bossen in te trekken. Geniet ervan!
trekking volle maan
Volle maan. Een prachtmoment voor een nachtelijke tocht. Wees maar niet bang … we bereiden je goed voor.
teaser
Gaan jullie deze zomer voor vakantie in eigen land of bij onze Nederlandse of Franse buren? Waarom dan eens niet kamperen proberen? Met onze tips maak je van de eerste keer in een tent meteen een goede keer.
Homme_Randonné
Wat moet ik doen als er condensatie aan de binnenkant van mijn binnentent staat? Is ze dan nog steeds waterdicht? Condensatie is een natuurlijk verschijnsel. Vocht in de omgevingslucht condenseert en zet zich af aan de binnenkant van je tent zodra het tentdoek kouder is dan de lucht in de tent.
ontdekken-lexicon-kamperen-definitie-quechua
Scheerlijn, tarp, Karrimat... zeggen die woorden je helemaal niks? Maak je geen zorgen, wij hebben een lexicon opgesteld met alle termen die je moet kennen voor je volgende kampeertrip.
Hoe kies je de juiste rugzak - teaser
Vertrek je op een wandeling van een paar uur of op dagtocht? Ga je fasthiken, trekken in de bergen of wil je met de rugzak een bepaalde streek ontdekken? We hebben precies de juiste rugzak voor jou!
campingathome
Of u nu al die vrijgekomen tijd wil gebruiken voor doe -of denkactiviteiten (of gewoon de twee)...Wijhebben een lijstje samengesteld met alle dingen die je zoal kan doen als je van wandelen houdt, maar toch je kot niet mag verlaten..
NAAR BOVEN