140 Tips
Pages
trekking volle maan
Volle maan. Een prachtmoment voor een nachtelijke tocht. Wees maar niet bang … we bereiden je goed voor.
teaser
Gaan jullie deze zomer voor vakantie in eigen land of bij onze Nederlandse of Franse buren? Waarom dan eens niet kamperen proberen? Met onze tips maak je van de eerste keer in een tent meteen een goede keer.
Homme_Randonné
Wat moet ik doen als er condensatie aan de binnenkant van mijn binnentent staat? Is ze dan nog steeds waterdicht? Condensatie is een natuurlijk verschijnsel. Vocht in de omgevingslucht condenseert en zet zich af aan de binnenkant van je tent zodra het tentdoek kouder is dan de lucht in de tent.
ontdekken-lexicon-kamperen-definitie-quechua
Scheerlijn, tarp, Karrimat... zeggen die woorden je helemaal niks? Maak je geen zorgen, wij hebben een lexicon opgesteld met alle termen die je moet kennen voor je volgende kampeertrip.
Hoe kies je de juiste rugzak - teaser
Vertrek je op een wandeling van een paar uur of op dagtocht? Ga je fasthiken, trekken in de bergen of wil je met de rugzak een bepaalde streek ontdekken? We hebben precies de juiste rugzak voor jou!
campingathome
Of u nu al die vrijgekomen tijd wil gebruiken voor doe -of denkactiviteiten (of gewoon de twee)...Wijhebben een lijstje samengesteld met alle dingen die je zoal kan doen als je van wandelen houdt, maar toch je kot niet mag verlaten..
Hoge schoenen waarom header
Laag, halfhoog, hoog? Welk soort schoenen is het beste? Zie je door de bomen het bos niet meer? We leggen je uit waarom Forclaz hoge schoenen aanraadt voor een trektocht!
NAAR BOVEN