181 Tips
Pages
Energy Balls
Ontdek onze vier favoriete recepten voor energy balls. Deze kleine energiebommetjes vol goede ingrediënten tillen je prestaties naar een hoger niveau. Eet er 2-3 voor je gaat sporten en krijg de ideale boost!
De verschillende vormen van oriëntatiesport
Had je al gehoord van oriëntatiewedstrijden onder water of door middel van radiogolven? Ontdek de varianten binnen de oriëntatiesport, van de meest populaire tot de origineelste.
Voordelen oriëntatielopen
De benen losgooien en tegelijk je hersens fit houden, spreekt dat je wel aan? Ontdek de voordelen van oriëntatielopen voor je lichaam en geest.
ontdekken-hiking-kamp-bivak-quechua-human-friends
Hartje zomer, heerlijk weertje, het perfecte scenario om de bergen in te duiken. Twijfel je nog? Dan geven wij je 15 redenen waarom kamperen top is!
trekking
Bomen schenken ons volop zuurstof en zijn dus onmisbare buddy’s. Bewegen in het groen brengt plezier, rust en gezondheid. Je hebt dus alle reden om de komende weken de bossen in te trekken. Geniet ervan!
trekking volle maan
Volle maan. Een prachtmoment voor een nachtelijke tocht. Wees maar niet bang … we bereiden je goed voor.
Les ardennes
De Ardennen hebben zoveel mooie gezichten. Julien Libert, de Naamse avonturier achter de blog ‘les Sentiers du Phoenix’ is er al sinds zijn kindertijd verzot op.
teaser
Gaan jullie deze zomer voor vakantie in eigen land of bij onze Nederlandse of Franse buren? Waarom dan eens niet kamperen proberen? Met onze tips maak je van de eerste keer in een tent meteen een goede keer.
teaser-staycation
De zomer komt inderdaad dichterbij, en er zijn nog steeds veel onzekerheden. We hebben dit nieuwe dossier voor je opgesteld zodat je rustig een plan B voor de zomer kan maken. We stellen je vier soorten avontuur voor die je kan uitproberen om je zomer nog spannender en avontuurlijker te maken!
teaser nicolas en arnaud
Fietsvakanties bieden heel veel voordelen. Voor dit artikel interviewden we Nicolas en Arnaud, die vanuit Trondheim (een plaats in Noorwegen) naar België zijn gereisd. Tijdens hun reis doorkruisten ze in één maand tijd zeven landen (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Luxemburg en België).
NAAR BOVEN