69 Tips
Pages
Hoe kies je je wandelstokken - teaser
Om de wandelstok te vinden die het best bij je behoeftes en gebruik, leek het ons niet slecht om dit product eens van nabij te bekijken. We hebben voor jou een opsomming gemaakt van de elementen waar je rekening mee moet houden om de juiste keuze te maken.
Homme_mountain_trekker
Je trektocht begint eigenlijk al voor de wandeling wanneer je de route op de kaart uitstippelt. Als je de kaart goed kunt lezen, krijg je alle informatie over wat er je te wachten staat. Een topografische kaart is dan ook erg handig en belangrijk.
bebe_en_rando
Je gezin wordt groter maar dat wil niet zeggen dat je geen tochten in de vrije natuur meer kunt maken ... Je gaat je wel wat moeten aanpassen aan de komst van je kleine spruit. Zelfs als je kleine held kan wandelen, rond de leeftijd van 3 - 4 jaar, zal hij echt niet sneller dan 1 of 2 km/u gaan. Je zult hem dus moeten dragen als je op je eigen tempo wilt blijven wandelen.
Trekking_Quechua
Wist je dat tegenwoordig slechts 1 op de 2 wandelaars wandelstokken gebruikt? En zoals de helm essentieel is gebleken bij skiën of fietsen, hebben verschillende studies ook het belang en de efficiëntie van wandelen met wandelstokken aangetoond. Tijdens het lezen van dit artikel zal je merken dat het gebruik van wandelstokken een slimme keuze is om je veiligheid te verzekeren en je gewrichten te sparen.
WILDKAMPEREN_IN_DE_HERFST
De nazomer doet zijn intrede, en wie wil er dan niet graag genieten van de laatste dagen mooi weer. Volg ons en ontdek al onze tips om wild te kamperen in de herfst. Het weer kan immers heel wisselvallig zijn en een stortbui is nooit veraf. Ontdek hoe je je optimaal kunt uitrusten voor deze wisselvallige weersomstandigheden en hoe je je kamp kan opzetten bij elk weer!
Prevenir_les_effets_de_laltitude
Als je hoge toppen te lijf gaat, loop je het risico dat je zuurstof te kort komt. Wij geven je enkele tips mee om deze effecten te voorkomen en zo "bergziekte" of hoogteziekte te vermijden.
NAAR BOVEN