17 Tips
Pages
massage recuperatie
Sporten is gezond. Niemand wil echter last hebben van blessures of kleine letsels. Liefst willen we zo snel mogelijk recupereren om van de gunstige effecten van sport te profiteren en ons topfit te voelen.
Triatlon aptonia
Je eerste triatlon kiezen is een beetje zoals het plannen van je vakantieroute... als je je vergist ben je al snel begonnen aan een heuse lijdensweg.
Triatlon aptonia fiets
De inschrijving is gelukt, dus binnen enkele maanden of enkele weken sta jij aan de start van je eerste triatlon. Begint de stress al op te lopen? Wil je deze eerste ervaring in deze driedubbele inspanning graag tot een goed einde brengen?
Fiets triatlon aptonia
Meer dan eens begint iemand met een triatlon omdat ze deze enorme uitdaging willen aangaan. Dankzij dit langetermijndoel leren zij de triatlon kennen.
le_triathlon_un_cocktail_d_emotions
Sport is altijd belangrijk geweest voor mij, in mijn jeugd voetbalde ik en ging ik regelmatig fitnessen. Maar tijdens mijn studentenperiode heb ik mijn sportleven verwaarloosd. Toen ik over het project hoorde via een vriend was ik een jaar aan het werk en wou ik juist mijn sportieve ambities nieuw leven inblazen. Het was dus vooral goede timing! Ik was klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging en stelde me kandidaat.
Triathlon-couple-magazine
Ja, triatlon werkt aanstekelijk. Het is op zich een individuele sport, maar je bent nooit echt alleen, en al helemaal niet als je er als koppel voor gaat.
rol-hard
Ontdek al ons advies om je te helpen in de keuze van je recuperatieproduct. Goed recupereren is essentieel na het trainen en belangrijk voor je volgende sportieve prestaties. Als je de natuurlijke manieren kent om beter te recupereren, kun je een inspanning herhalen zonder je reserves uit te putten en zonder risico op chronische uitputting, een oorzaak van blessures.
récupération apès un triathlon
Ken je de verschillende methodes om goed te recupereren na een triatlon of na je trainingen? En vooral, weet je hoe belangrijk het is om altijd meteen aan je recuperatie te denken na een inspanning?
voeding voor een triatlon
Triatlon is de nieuwe hype, en onder de aanhangers ervan vind je zowel eliterenners als amateursporters van elke leeftijd.
déroulement d'un triathlon
Je wilt voor de allereerste keer deelnemen aan een triatlon? Je bent al een uitdaging aangegaan met vrienden of vriendinnen?
NAAR BOVEN