22 Tips
Pages
Foto teaser
Genoeg en juist trainen mag dan wel het allerbelangrijkste zijn voor beproevingen als een triatlon of een ironman, ook het juiste voedingsprogramma volgen is van cruciaal belang als je dit tot een goed einde wil brengen. Als je een echte voedingsstrategie volgt kun je ervoor zorgen dat je batterij minder snel leegloopt. Dit zijn onze voedingstips, voor een optimale voorbereiding tijdens de laatste week voor je triatlon.
Triatlon: zwemmen
Zwemmen is de eerste en tegelijk niet te onderschatten discipline van een triatlon. We geven je enkele tips om je zowel in het zwembad als in open water als een visje in het water te voelen. Heb je nog wel iets over voor het fietsen en hardlopen als je de ziel uit je lijf zwemt? Hoe behoud je het ritme? Hoe vermijd je dat je buiten adem raakt? Hoe houd je energie over voor de rest? We geven je tien tips om je klaar te stomen voor het zwemmen zodat je zeker niet kopje onder gaat!
recuperatie
Een goede massage is ideaal om optimaal te herstellen van je sportsessie. De olie, balsem of crème die je daarbij gebruikt zorgt voor een goede recuperatie, maar hoe kies je het juiste product om maximaal voordeel te halen uit een massage na het sporten? Volg onze tips!
Smartwatch gps-horloge gps hiking horloge cardio gps gps-horloge running
Ben je op zoek naar een smartwatch of een gps-horloge voor running of multisport? Ontdek onze tips om het gps-horloge te vinden dat bij je past!
massage recuperatie
Sporten is gezond. Niemand wil echter last hebben van blessures of kleine letsels. Liefst willen we zo snel mogelijk recupereren om van de gunstige effecten van sport te profiteren en ons topfit te voelen.
Triatlon aptonia
Je eerste triatlon kiezen is een beetje zoals het plannen van je vakantieroute... als je je vergist ben je al snel begonnen aan een heuse lijdensweg.
Triatlon aptonia fiets
De inschrijving is gelukt, dus binnen enkele maanden of enkele weken sta jij aan de start van je eerste triatlon. Begint de stress al op te lopen? Wil je deze eerste ervaring in deze driedubbele inspanning graag tot een goed einde brengen?
Fiets triatlon aptonia
Meer dan eens begint iemand met een triatlon omdat ze deze enorme uitdaging willen aangaan. Dankzij dit langetermijndoel leren zij de triatlon kennen.
le_triathlon_un_cocktail_d_emotions
Sport is altijd belangrijk geweest voor mij, in mijn jeugd voetbalde ik en ging ik regelmatig fitnessen. Maar tijdens mijn studentenperiode heb ik mijn sportleven verwaarloosd. Toen ik over het project hoorde via een vriend was ik een jaar aan het werk en wou ik juist mijn sportieve ambities nieuw leven inblazen. Het was dus vooral goede timing! Ik was klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging en stelde me kandidaat.
NAAR BOVEN