76 Tips
Pages
idées de jeux foot pour le jardin
Voetbal is universeel, je hoeft niet altijd je huis uit om het te spelen, tenminste voor de gelukkigen die thuis een tuin hebben! Wij stellen je enkele ideetjes voor om leuke momenten te beleven én je techniek te trainen!
decathlon coach voetbal
Het Decathlon Coach team heeft samen met Kipsta een trainingsprogramma ontwikkeld voor voetballers. Het plan heeft als doel de individuele speler te begeleiden bij de seizoensvoorbereiding, zelfs nog voor de start van de trainingen, maar ook collectief kan het gebruikt worden. 
recupereren na een voetbalwedstrijd
Een voetballer ondergaat intensieve inspanningen tijdens een wedstrijd van 90 minuten. Recupereren is daarom erg belangrijk om vermoeidheid, spierpijn, slechte prestaties tijdens volgende wedstrijden en zelfs langdurige blessures te vermijden. De volgende tips kunnen je helpen om in topvorm te blijven.
le football à la maison
"Thuis voetballen!" Deze zin kan nogal beangstigend klinken, je stelt je onmiddellijk voor dat je kinderen vanalles kapot maken. Maar met de juiste uitrusting kan thuis voetballen een geweldige manier zijn om een leuke tijd met het gezin te hebben en "de kleine" bezig te houden.
Comment s'entraîner pour le football à la maison
Ben je een voetballer en ben je op zoek naar tips om thuis aan je cardio te blijven werken en te voorkomen dat je twee, drie weken of langer nodig hebt om weer in vorm te komen? Dit advies is voor jou!
voetbalsupporter
Tik op Google het woord ‘supporter’ in en je krijgt in minder dan een halve seconde meer dan driehonderd miljoen resultaten. Elke sportclub heeft zijn eigen trouwe schare aanhangers, maar bij voetbalclubs zijn die vaak nog een stukje fanatieker dan in andere sporten. Wat maakt dat je door vuur en vlam gaat voor een voetbalploeg?
tips om in de winter te voetballen kinderen
Voetballen in de winter is niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet voor de allerkleinsten. Het is vaak niet eenvoudig om jonge voetballertjes voor een training te motiveren als de temperaturen met het vriespunt flirten! Wij geven je enkel tips om ook in de winter de passie te laten zegevieren ...
hoe voetbal spelen
Kijk je niet meer vreemd op als een vleugelverdediger haast evenveel verdedigt als aanvalt of als een centrale verdediger het seizoen met tien doelpunten afsluit? En toch is het voetbal niet altijd zo geweest. In dit artikel vertel ik je iets meer over de periode waarin een verdediger alleen maar moest verdedigen en een aanvaller alleen maar moest aanvallen.
hoe word je topscorer
Doelpunten maken is het doel van voetbal. Wil je je statistieken verbeteren en topscorer van je team worden? Dan hebben we een aantal tips voor je!
Hoe je positioneren op een voetbalveld?
Als een speler je de indruk geeft dat hij de tijd heeft om te doen wat hij wil op het terrein, dan is dat omdat hij over een zeldzame kwaliteit beschikt als voetballer: de gave van de positionering. Als je je goed kan positioneren kan je gemakkelijker voordeel halen op je tegenstanders...
Hoe stop je een penalty
Penalty's of strafschoppen zijn momenten waarop de doelman de held van een team kan worden. Oog in oog met de tegenstander. De enige die het team kan redden. Hoe stop je een penalty?
NAAR BOVEN