77 Tips
Pages
Olaian_test_planches_surf
Terugblik op de vergelijkende test van de Olaian-foamboards door de surfers van het Surf Session-redactieteam. Meer weten? Volg ons!
surfpak-front-zip-of-back-zip-de-vergelijking
Welke sluiting moet je kiezen voor je surfpak: back zip (sluiting op de rug) of front zip (sluiting op de borst)? - Waarom kiezen sommige surfers voor een pak met een front zip in plaats van met een back zip? Jules en Yann, ingenieur en ontwerper bij Olaian, stellen alles in het werk om dit mysterie van de surfwereld te ontrafelen [...]
SUP yoga by Decathlon
Wat is er zo leuk aan SUP-yoga? Het is even belonend voor beginners als voor gevorderden. Complexe poses uitvoeren en tegelijk je evenwicht bewaren op zo’n deinende SUP, het zet je hele lichaam aan het werk. Een full body workout dus!
kitesurfen
Als ik vertel dat ik ga kitesurfen, krijg ik vaak als antwoord: 'Aah jaa, skiten! Met een zeil!' Er zijn er ook die me met grote ogen aankijken, of die denken dat ik een onverschrokken waaghals ben die van niets of niemand bang is!
kitesurfen
Er zijn veel voordelen aan kitesurfen! In dit artikel lijsten we de belangrijkste voor je op om je te overtuigen. Als je dat al niet was!
NAAR BOVEN