118 Tips
Pages
surfleash
Een leash kopen lijkt kinderspel, toch moet je rekening houden met een aantal praktische zaken. Ontdek het wat en hoe van de surfleash!
het foamboard
Is een foamboard enkel alleen maar voor beginners? Ontdek de vele voordelen van een surfplank uit schuim om te leren surfen, maar ook om daarna nog je niveau verder aan te scherpen!
Advies hoe kies je duikvinnen subea decathlon
Duikvinnen zijn een integraal onderdeel van je duikuitrusting, maar welk type past het beste bij jou? Hoe kies je de juiste duikvinnen?
Hoe kies je een duikbril?
De juiste snorkel- of duikbril voor diepzeeduiken of harpoenvissen kiezen is heel belangrijk om ten volle van je ontdekkingstocht in zee te genieten. Ontdek hier onze tips om de juiste duikbril voor jouw activiteit te kiezen!
tips-voor-het-aantrekken-van-je-wetsuit
Heb je bij het controleren van je neopreen wetsuit een winkelhaak of scheur gevonden? Myriam, de ontwerpster van onze neopreen wetsuit, legt je uit hoe je hem kunt repareren!
vet-de-rits-van-je-semi-droogpak-goed-in
Het is heel belangrijk om je duikpak goed te onderhouden, en dat geldt ook voor de rits! Bekijk hier onze tips over het invetten van de rits van je semi-droogpak.
je-trimvest-onderhouden
Een trimvest is essentieel voor een duiker om je onderwater voort te bewegen. Denk aan je veiligheid en onderhoud je trimvest regelmatig!
Kitesurf trapeze
Wil jij een kitesurf trapeze kopen maar weet je nog niet waar je op moet letten? Je kunt kiezen uit zit trapeze en heup trapezes en beide trapezes hebben specifieke kenmerken. Het is daarom belangrijk om een trapeze te kiezen die bij je past.
windsurfen-tribord-trapeze
Een goede trapeze is een heel belangrijk onderdeel van je windsurfuitrusting. De juiste keuze maken is dus essentieel! Wij geven je tips om de trapeze te kiezen die het best bij je past, op basis van verschillende factoren.
NAAR BOVEN