103 Tips
Pages
peddel
Met een stand-up paddle (SUP) kun je tochtjes maken en het water verkennen, maar het is ook een uitstekende manier om weer in vorm te komen, calorieën te verbranden, slanker te worden en betonharde buikspieren te krijgen! Voordat je volgende zomer op het strand kunt pronken met je wasbordje, moet je echter aan de slag met de buikspieroefeningen van Itiwit. Hop, hop, begin er maar aan! 
Kajak
Wanneer Sophie niet met haar zeilboot op de oceanen aan het varen is, besluit ze de Leyre van Commensacq in het bekken van Arcachon over 90 kilometer af te dalen in een kajak, met al het nodige materiaal om aan de oevers te kamperen.
Kajak
Zelfs al is het gebruik ervan zeer toegankelijk, de kano-kajak blijft een vaartuig dat onderworpen is aan de maritieme reglementen.Hier volgen de regels de je moet kennen.
kajak
Doe je aan kanoën/kajakken en wil je je kinderen meenemen voor een tochtje op het water? Neem dan wel enkele veiligheidsregels in acht zodat het een leuke gezinsuitstap wordt.
colorado-eric
Eric Deguil is afkomstig van Pau en drievoudig wereldkampioen freeride kajakken. Hij ontdekte de opblaasbare toerkajak Strenfit X500 van Itiwit tijdens een wedstrijd van het White Water Circus in het wildwaterstadion van Pau. Hij was meteen overtuigd door de compactheid, stijfheid en snelheid van de kajak en besloot om er de Colorado mee af te varen. Ontdek zijn verhaal over dit buitengewone avontuur op deze mythische rivier.
kajak x500 duo
Om optimaal van de drijfkwaliteiten van de X500 te genieten, is het belangrijk dat je hem juist gebruikt. Als je nog nooit met een soortgelijke kajak hebt gevaren, vraagt de V-vormige romp wat oefening voordat je in evenwicht blijft zonder erbij na te hoeven denken. Wij geven je enkele tips mee zodat je volop van al je tochtjes over het water kunt genieten.
easybreath-pink-atoll-resized
We willen het hier graag hebben over een leuke wateractiviteit die snorkelen heet! Snorkelen is niet alleen eenvoudig maar ook binnen het bereik van iedereen. Zowel kinderen als volwassenen vinden het uitermate leuk. Twijfel je nog? Subea geeft je 10 goede redenen om te beginnen met snorkelen!
paddle
Kijken je kinderen aan de kant een beetje jaloers toe wanneer jij aan het peddelen bent?Misschien is het tijd om hen kennis te laten maken met stand-up paddle (SUP). Maar vanaf welke leeftijd kun je je kinderen leren suppen?Met welke uitrusting? Waar? Waar moet je rekening mee houden (wind, golfslag, ...)? Itiwit beantwoordt al je vragen over hoe kinderen te leren suppen.
NAAR BOVEN