7 Tips
juist vallen
Valpartijen zijn haast niet te vermijden bij het surfen! Er zit dus niets anders op dan ervoor te zorgen dat deze valpartijen zo pijnloos en vooral zo veilig mogelijk verlopen. Volg ons!
protect your playground surf
Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze favoriete sporten op zee, moeten we zorg dragen voor haar. Ontdek hoe jij kan helpen in de strijd tegen plastics in zee !
Nu de zomer in het land is, is het weer tijd om te gaan zeilen of te genieten van andere activiteiten op en aan zee! Maar voordat je de haven uitvaart voor een lange zeiloversteek of een korter tochtje met het gezin, is het belangrijk dat je bij jezelf nagaat of je het maritiem betonningsstelsel goed kent: de boeien en bakens zijn er voor de veiligheid van iedereen. Ze geven gevaren aan of markeren een vaargeul of vaarwater. Elk vaartuig moet ze respecteren. Daarom hieronder een kleine gids om je geheugen op te frissen voor de zomer!
Hydratation voile
Volgend zinnetje heb je zonder twijfel al gehoord, en het is ook het credo van elke sporter, ongeacht zijn of haar niveau: “je moet drinken voor je dorst hebt en eten voor je honger hebt”! Je denkt dat uitdroging jou niet kan overkomen omdat je een watersport beoefent? Vergis je niet, door de wind, het zoute water, de zon en de inspanning verliest je lichaam veel vocht. Wacht dus niet om een glas (water) te drinken, je lichaam zal je er dankbaar om zijn, ik leg je uit waarom.
NAAR BOVEN