75 Tips
Pages
Wed'ze
Wintersport neemt bij Decathlon een steeds grotere en belangrijkere plaats in. Onder de merknaam Wed’Ze wordt ondertussen het hele gamma wintersportproducten aangeboden. We nemen een kijkje achter de schermen.
teaser
Misschien sta je er niet echt bij stil, maar ook snowboarden is een zeer toegankelijke sport voor de allerkleinsten. En dat wil Childeric Bogaert van Sneeuwsport Vlaanderen graag bewijzen met de Kids On Snow-tour.
teaser
Gaan skiën met (kleine) kinderen is niet evident. Mits een goede planning en een paar handige tips verzeker je jezelf van een zorgeloze vakantie.
Langlaufen is goed voor je
Langlaufen wordt bij jong en oud steeds populairder. Het is dan ook de ideale sport om in een besneeuwd landschap aan je conditie te werken. Of je nu kiest voor skating langlaufen, klassiek langlaufen of nordic walking, wij geven je zes redenen om je latten aan te trekken.
Langlaufen inovik
Ben je op zoek naar een toegankelijke sport in de natuur? Een sport met licht en comfortabel materiaal? Een sport die op je lijf geschreven is? Proef dan zeker eens van het langlaufen.
Ski_de_fond_choisir_pratique
Houd je ook zo van langlaufen, die heerlijke sport, die stevige inspanningen koppelt aan zalige uitjes in de natuur? Maar kies je best voor klassiek of voor skating-langlaufen?
kennismaken met pisteskiën
Wil je graag een sport ontdekken die je een unieke beleving biedt? Je longen vol verse berglucht pompen? Dan is pisteskiën dé perfecte keuze voor jou.
kies de perfecte ski-outfit met de tips van wed'ze
Ski-jassen vind je in alle soorten en maten zodat je soms door het bos de bomen niet meer ziet! Vind je het wel leuk om op de piste te skiën? Dan hebben wij enkele tips voor je om de perfecte ski-jas te vinden.
Dol op de bergen, verzot op skiën: als ik kon, zou ik elk jaar gaan skiën! De soms buitensporige skipastarieven tijdens de krokusvakantie doen een mens toch wel eens twee keer nadenken. Toen mijn dochter me vroeg om in april te gaan skiën, was ik wel niet meteen overtuigd. Maar ik vond het best wel een leuke periode om te gaan en dus trokken we eropuit om van de laatste sneeuwvlokjes van het seizoen te genieten! Maar waarom zou je tijdens de paasperiode op skivakantie vertrekken? Ik geef je vier goede redenen.
NAAR BOVEN