70 Tips
Pages
mijn routine op het matje
Geen gym/figuurtraining/versteviging/pilates/stretching/revalidatie/beweeglijkheid zonder matje! Een goed matje vormt uiteraard de basis om onze oefeningen in de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren! Rol het snel uit voor je push-ups, squats en andere oefeningen, en rol het daarna weer op om het onder je bed of een meubel weg te stoppen.
teaser_yoga_prenatal
Zwangerschapsyoga is er speciaal voor aanstaande moeders, om hen te helpen lichamelijk en emotioneel gezond te blijven gedurende de hele zwangerschap en ook nog daarna.
photo teaser gymbal welzijn
Eindejaarsfeesten, lange en zware maaltijden, korte nachten … Heb je net als Sandrine zin om de draad weer op te pikken? Dan hebben we goed nieuws, want met een gymbal kom je weer in topvorm en werk je de overdaad geleidelijk aan weg op jouw ritme en met een goed humeur!
foto header weerstandsbanden
Wist je dat weerstandsbanden veelzijdige, handige en bijzonder efficiënte accessoires zijn om een strakker lichaam te krijgen? Ze zijn licht, praktisch en eenvoudig mee te nemen. Een klein accessoire met grote voordelen!
Pilates op een matje
Pilates is een bewegingsvorm die je diepliggende spieren aanspreekt. Je voert de oefeningen vaak zittend of liggend uit. Een goed matje is dus cruciaal voor je comfort!
pilates-balance
Een goed pilatesaccessoire kies je niet zomaar. Afhankelijk van de lichaamszone die je traint, moet je met een aantal elementen rekening houden.
hoe-fitnessmat-kiezen-thumbnail
Yogamatten, pilatesmatten, fitnessmatten … Er bestaan heel wat verschillende grondmatten. Vind je maar moeilijk je weg tussen al deze modellen? Weet je niet welke mat het best geschikt is voor jouw activiteit en hoe je er een kunt kiezen? Geen paniek, we gaan je uitleggen met welke zes belangrijke criteria je rekening moet houden en dan kan je je niet vergissen.
foto teaser swiss ball platte buik
Droom je van een platte buik, slanke benen en ronde billen om deze zomer mee over het strand te paraderen? Doe als Audrey, en krijg met pilates en de Swiss Ball ook dit perfecte lichaam! Het lijkt op het eerste gezicht misschien wat vreemd, maar deze grote bal zal samen met enkele aangepaste oefeningen je helpen om op een rustige, leuke en onverwachte manier je doel te bereiken.
NAAR BOVEN