19 Tips
Pages
windsurfen-tribord-trapeze
Een goede trapeze is een heel belangrijk onderdeel van je windsurfuitrusting. De juiste keuze maken is dus essentieel! Wij geven je tips om de trapeze te kiezen die het best bij je past, op basis van verschillende factoren.
Windsurfboard
Bij windsurfen is de plank het essentiële onderdeel. En dan hoeven we je niet uit te leggen dat je je tijd moet nemen om er eentje te kiezen! Hieronder onze tips om je te helpen in de keuze van je windsurfboard, naargelang verschillende factoren.
protect your playground surf
Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van onze favoriete sporten op zee, moeten we zorg dragen voor haar. Ontdek hoe jij kan helpen in de strijd tegen plastics in zee !
Jouw kind op kamp
Ieder jaar gaan er weer vele duizenden kinderen op kamp. Voor sommige ouders is het op kamp gaan toch vaak een moeilijke periode, en zeker als het de eerste keer is dat je kinderen alleen weg gaan. Steven Gielis van Zitdazo weet raad !
tribord reddingsvest
Reddingsvesten hebben een heel beperkte levensduur omdat ze het hard te verduren hebben. Daarom is het noodzakelijk om met enkele eenvoudige handelingen een vroegtijdige slijtage van het materiaal te voorkomen.
Femme pratiquant voile
De mens is vertrokken om de wereld te ontdekken, gedreven door de wind. Het ging niet om de bestemming, maar om de reis ernaartoe. Wacht dus niet langer en vertrek zelf, om te genieten van dit speelterrein van maar liefst 360.700.000 km²!
Hydratation voile
Volgend zinnetje heb je zonder twijfel al gehoord, en het is ook het credo van elke sporter, ongeacht zijn of haar niveau: “je moet drinken voor je dorst hebt en eten voor je honger hebt”! Je denkt dat uitdroging jou niet kan overkomen omdat je een watersport beoefent? Vergis je niet, door de wind, het zoute water, de zon en de inspanning verliest je lichaam veel vocht. Wacht dus niet om een glas (water) te drinken, je lichaam zal je er dankbaar om zijn, ik leg je uit waarom.
Het zomert en dus hijs je vaker de zeilen, want wat is er heerlijker dan op een kajuitjacht of in een open boot genieten van de zeelucht, de zon en de zomerse warmte? Maar ondanks die paradijselijke omstandigheden moet je voorzichtig blijven, en je vooral goed beschermen tegen de zon. In dit artikel lees je hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen gevaarlijke uv-straling.
zeilen tribord decathlon
Als je in een zwaardboot zit die over de golven surft, moet je mee kunnen bewegen met de boot. Je wordt onvermijdelijk nat door overslaande golven, zelfs wanneer je niet in het water belandt. De juiste kleding is dus heel belangrijk. Je outfit moet je beschermen, maar je moet ook ongehinderd en veilig kunnen bewegen.
Enfant en tenue pour le dériveur
In de zomer bruist het weer van de sportkampen. Maar niets zo boeiend en uitdagend als het zeilkamp. Kids leren een zeilboot vaarklaar maken, varen op het water, de wind lezen, het weer begrijpen en nog zoveel meer. En ze leren dit alles met dank aan de optimist, de ideale zeilboot voor de aller- jongste zeilers.
NAAR BOVEN