DECATHLON HEEFT ZWANGERSCHAPS- BADPAKKEN WAARMEE JE JE LIEVELINGSSPORT KUNT BLIJVEN BEOEFENEN.

Je bent zwanger en je zwemt heel graag. Tijdens je zwangerschap is het absoluut mogelijk om je favoriete sport te blijven uitoefenen. Het wordt zelfs meer dan aangeraden voor je eigen gezondheid en voor die van je baby.

Het zwemmen helpt je in feite om een bepaalde lichtheid terug te vinden. In het water verdwijnt de meeste druk op de gewrichten of de rug. Ideaal is om enkele lengtes te doen op de rug, op een traag ritme.

zwangere vrouwen nabaiji

Als je al sportief was voor je zwangerschap, dan is zwemmen de ideale sport om je spiermassa te onderhouden. En natuurlijk helpt het om tijdens je zwangerschap in goede conditie te blijven.

Een studie aan de universiteit van Montreal heeft aangetoond dat een fysieke activiteit tijdens de zwangerschap de ontwikkeling van de hersenen van het kind bevordert.

Naarmate de zwangerschap vordert, moet je overstappen naar aangepaste badkleding. Decathlon biedt een reeks badpakken die specifiek ontworpen zijn voor zwangere vrouwen.

Die zwangerschapsbadpakken zijn gemaakt van een rekbare stof die zich aanpast aan de lichaamsbouw en zorgt voor een optimaal comfort tijdens de oefeningen.

De rug in U-vorm en de schouderbandjes zijn bedacht om het zwemmen te vergemakkelijken maar ook om de badkleding gemakkelijk aan en uit te trekken.

Dankzij plooitjes of naden op de buik past het badpak zich aan de vorm van je buik aan. Je kan er dus zeker van zijn dat je een badpak hebt dat je je hele zwangerschap lang kunt dragen. Aan de boezem zijn onze badpakken voorzien van een ingewerkte beha die zorgt voor een goede ondersteuning. 

Te onthouden: wanneer je een zwangerschapsbadpak kiest, neem dan je gewone maat.

NAAR BOVEN