70 Tips
Pages
de-beste-oefeningen-om-je-beenspieren-te-trainen-tijdens-het-zwemmen
Als je naar de brede schouders van zwemmers en zwemsters kijkt, dan zie je het meteen: zwemmen doe je vooral met je armen. Maar geen paniek, want met enkele tips en gerichte oefeningen kun je gemakkelijk je benen trainen. Ga dus snel het water in!Ik heb voor jou de ideale sessie om met je benen aan de slag te gaan!
5-elementaire-samenlevingsregels-voor-in-het-zwembad
Een hand in je gezicht, een schram van een zwemvlies ...Het zwembad met andere zwemmers delen is niet altijd evident. We zetten een paar regels op een rijtje om alsnog te genieten van je baantjes [...]
tips-voor-een-geslaagd-keerpunt
Laat ik je eerst even geruststellen: tuimelen bij een keerpunt is heus niet verplicht. Maar je wint er wel enorm veel tijd mee. Door bij elk keerpunt te tuimelen, zwem je sneller. Het zeggen is een ding ... het doen is nog wat anders. Regelmatige crawl- en rugcrawlzwemmers zullen dan snel terugdenken aan hun vele mislukte pogingen. Nochtans, met wat handige kneepjes en een beetje oefening is tuimelend keren heus niet zo moeilijk. Lees gerust even mee!
zwemmen-hoe-stel-je-jezelf-een-doel
Zwemmen, dat is goed. Maar zwemmen met een doel voor ogen, dat is nog beter! Ontdek hier hoe je je doelen kunt stellen en hoe je ze kunt bereiken.
NAAR BOVEN