80 Tips
Pages
zwemmen paddle
Omdat het een goede manier is om vooruitgang te boeken, en bovendien is het leuk. Accessoires zijn vaak bondgenoten voor zwemmers van elk niveau. Dit geldt ook voor swim paddles.
zwemtraining met drills
Zwemmers weten het maar al te goed: je boekt geen vorderingen zonder drill! Als je ze zorgvuldig uitvoert, zijn deze korte oefeningen een grote hulp om een perfecte techniek te ontwikkelen. Drills zijn ook leuk en erg doeltreffend in combinatie met accessoires!
ZWEMMEN
Zwemmen is veel meer dan een sport waarbij je zonder nadenken het ene baantje na het andere afwerkt. Er bestaan tal van tips om je trainingen zoveel leuker te maken en de tijd voorbij te laten vliegen. Wij geven je er alvast een aantal.
ZWEMMEN
Je kent het ongetwijfeld, die geur die op je huid hangt en die je maar niet wegkrijgt. Het chloor in onze zwembaden heeft de neiging om zich vast te zetten op elk deel van ons lichaam en niet meer te willen verdwijnen... Dit zijn enkele tips van Nabaiji om daar tot je volgende training tóch vanaf te komen!
Twee mannen die duiken
Als je het water in wilt, is het handig om te weten hoe je moet duiken. Die techniek zal je moeten perfectioneren voor je eerste wedstrijden, en daarbij kunnen de tips van Fabrice Pellerin je zeker helpen.
NAAR BOVEN