77 Tips
Pages
zwemmen-hoe-stel-je-jezelf-een-doel
Zwemmen, dat is goed. Maar zwemmen met een doel voor ogen, dat is nog beter! Ontdek hier hoe je je doelen kunt stellen en hoe je ze kunt bereiken.
hoe-stel-je-een-persoonlijk-trainingsschema-op
Als improvisatie niet je sterkste punt is, of als je liever niet je buurman in het water kopieert, wordt het misschien eens tijd om een trainingsschema te overwegen, om zo sneller vooruitgang te maken! Maar hoe leg je je doelstellingen vast, stel je een plan op en pas je je trainingen aan? Ik leg je de verschillende stappen uit op weg naar je nieuwe records!
zwemmen in al zijn aspecten
Om je gemotiveerd te houden, geven we nog eens een kort overzicht van alle lichamelijke en psychische voordelen van deze sport. Klaar om een echte waterrat te worden?
zwemplank pull buoy zwembadtraining
Pull buoy, zwemplank, zwemelastiek… Welk materiaal kiezen om gemakkelijker te zwemmen of om specifiek het bovenlichaam of de benen te trainen?
peuterzwemmen
Peuterzwemmen is er niet op gericht om je kleintje de toekomstige ster van de 50 m vlinderslag te maken. Maar het doel is daarom niet minder lovenswaardig: het gaat om het doen ontluiken van je kleine spruit.
surf
Surfen, bodyboarden, suppen, snorkelen of eender welke activiteit op het strand... Deze zomer kun je zonder problemen in badpak of bikini sporten: beweeg, het blijft perfect zitten. Maar welke badkleding kiezen?
Comment choisir une combinaison de natation outdoor?
Met een wetsuit voor buitengebruik kan je in natuurlijk water zwemmen zonder het koud te krijgen. Hij wordt gebruikt bij triatlons, wedstrijden in open water, of gewoon om voor je plezier in de natuur te gaan zwemmen. Maar hoe kies je de juiste wetsuit?
NAAR BOVEN