NL
NL

Wanneer 
Decathlon en Tarmak
officiële partners worden van de NBA

Ondanks het steeds stijgende niveau van onze Belgische basketbalspelers en -speelsters, denkt elke basketfan toch meteen aan de NBA als hij zijn passie voor de sport beschrijft.

Wanneer Decathlon en Tarmak officiële partners worden van de NBA

Teams als de Lakers, Warriors en Knicks liggen ons allemaal na aan het hart. En dat is exact de reden waarom
we bij Tarmak een partnership zijn aangegaan met ‘s werelds grootste basketbalfederatie!

Wanneer Decathlon en Tarmak officiële partners worden van de NBA

Even kaderen misschien. In 2016 zag de naam Tarmak voor het eerst het daglicht bij Decathlon. Voorheen vond je onze eigen basketbalproducten nog terug onder de naam Kipsta, toen het overkoepelende merk voor al onze teamsporten. Al van bij de start van Tarmak, was het een droom om ooit samen te kunnen werken met de grootste basketbalcompetitie ter wereld, de NBA natuurlijk. Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat Tarmak en NBA hun krachten bundelen, met als doel om nog meer mensen aan het basketballen te zetten. En of je nu jong of oud bent, iedereen met een passie voor basketbal kijkt toch op naar die wereldsterren uit de States?!

VOOR IEDEREEN

En of we tevreden zijn over het resultaat! De collectie die met onze samenwerking tot stand is gekomen, is een ode aan de bekendste NBA-teams. Maar ook aan hun cultuur, en zeker aan de fans. Waar je ook speelt, binnen of gewoon buiten op de playgrounds, in competitie of puur recreatief, iedereen vindt wel zijn gading in deze collectie. Fan van een bepaald team? Dan is je keuze natuurlijk snel gemaakt. Geen voorkeur? Dan kies je gewoon de stijl die jou het meest aanspreekt.

Wanneer Decathlon en Tarmak officiële partners worden van de NBA

Alleen looks?

Zijn het alleen de looks waar we naar gekeken hebben? Allesbehalve! Als we iets doen, willen we het natuurlijk goed doen, en dus zijn we ook op geen enkel moment de techniciteit van onze producten - die je al kende van Tarmak - uit het oog verloren. Het feit dat de NBA ons het vertrouwen schenkt in deze partnership, bewijst dat de kwaliteit aan hun hoge eisen voldoet. Heel deze collectie werd bedacht, ontworpen, ontwikkeld én getest door onze basketbal-experts binnen Decathlon. Het ultradynamische TMK-BLADE-Zoolsysteem dat je gaat terugvinden bij de schoenen is hier een goed voorbeeld van. Het bevordert de veerkracht en dynamiek van je schoen. De techniciteit is een zeer belangrijk aspect, maar de toegankelijkheid en prijs is dat evenzeer. Neem dus zeker eens een kijkje op onze website, en laat je betoveren door de kledij en schoenen van jouw helden!

Wanneer Decathlon en Tarmak officiële partners worden van de NBA

En wat vinden onze experts?

Dat we zelf enthousiast zijn over deze collectie had je natuurlijk wel kunnen verwachten. Daarom hebben we ook de mening van enkele experts binnen de basketbalwereld gevraagd.
We stuurden hen een setje kledij en schoenen op, zowel van de NBA-collectie als de standaard Tarmak-collectie, en dit zijn hun bevindingen.

Wanneer Decathlon en Tarmak officiële partners worden van de NBA

Stay tuned

Momenteel bieden we in onze NBA-collectie producten aan van 9 teams. Zit je favoriete team er niet bij? Blijf ons dan zeker volgen, want in de toekomst komen er mogelijk nog andere bij!