WELK CADEAU GEEF IK AAN EEN VOETBALLER VOOR KERST?

Zoek je het perfecte kerstcadeau voor een voetballer of voetbalster? Geen stress, we helpen je graag om het ultieme cadeau te vinden!

Quel cadeau à Noël pour un footballeur ou footballeuse

Een bal is de beste vriend van elke voetballer

Een klassieker voor Kerstmis, maar een trefzeker cadeau! Een voetbal schenken is emotie schenken: van de allerkleinsten tot de oudsten in de familie... Onze tip bij het openen van het geschenk: verzet alles wat breekbaar is want man, vrouw, klein of groot, we hebben allemaal een oncontroleerbaar verlangen om zo'n bal meteen aan de voet te nemen.

Quel cadeau à Noël pour un footballeur ou footballeuse
Quel cadeau à Noël pour un footballeur ou footballeuse

Een wedstrijdje loert altijd om de hoek

Voor wie al eens vaker een geïmproviseerd wedstrijdje in de tuin (of eender welke plaats) speelt, is dit een voltreffer! Gedaan met een doel maken met twee truien! We hebben stevige, fixeerbare tuindoelen in alle maten, ideaal voor bij je thuis of bij oma en opa. Het grootste model biedt je zelfs echte wedstrijdsensaties wanneer je de bal recht in de winkelhaak trapt!

Voor verplaatsingen raden we onze opblaasbare doeltjes aan! Ze zijn makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te zetten waardoor je waar en wanneer je maar wilt kunt voetballen. De opblaasbare palen zijn stevig genoeg om ook in het park een wedstrijdgevoel te creëren!

Zijn of haar droomschoenen...

Waarom kies je niet voor een paar voetbalschoenen? Een voetballer kan er nooit te veel hebben! Bovendien is het tijdens het seizoen niet ongewoon om een nieuw paar te kopen vanwege slijtage. En dan zijn er ook nog zoveel soorten als er terreinen zijn: plastic noppen, ijzeren studs, multi's, indoorschoenen, ... Kortom: voetbalschoenen zijn voor een voetballer altijd een nuttig geschenk.

Goed om weten: de gelukkige kan zijn schoenen komen ruilen als ze niet perfect passen of dat kleur/model toch niet aan zijn of haar grootste verlangens voldoen.

Quel cadeau à Noël pour un footballeur ou footballeuse
Quel cadeau à Noël pour un footballeur ou footballeuse

Topkleding om in stijl te spelen!

Het is koud en nat! Bij slecht weer is het niet altijd makkelijk om de motivatie te vinden en het veld op te lopen, vooral als we niet de juiste uitrusting hebben!

Om de elementen te kunnen trotseren, raden we ons thermisch ondergoed aan, zodat kou nooit meer een reden wordt... Een wind- en regenjack kan erg handig zijn wanneer de trainingen hervatten na de winterstop. En tenslotte is ook een trainingspak geen overbodige luxe, bovendien zijn de onze licht en aansluitend, perfect voor een voetballer dus!

De goede zorgen

De winterstop in het voetbal is een uitgelezen kans om zichzelf helemaal op te lappen en te herstellen van eventuele kwaaltjes. Een massagegordel, een foam roller of elastische weerstandsbanden kunnen mooie cadeaus zijn om in topvorm aan de aftrap te staan in 2020!

Massagekit

Het shirt van zijn of haar favoriete voetbalploeg

Heb je een hevige voetbalsupporter thuis, maar heeft hij/zij het nieuwe shirt nog niet kunnen kopen van zijn/haar favoriete voetbalploeg? Misschien is dit wel het moment! Daar kan je echt nooit verkeerd mee doen. Probeer wel te polsen of de voorkeur uitgaat naar het thuisshirt in de orginele clubkleuren of eerder het uitshirt, dat er wel eens gedurfder kan uitzien.

Welk cadeau geef ik aan een voetballer voor kerst?