NL
NL

WELK CADEAU GEEF JE AAN EEN BILJARTSPELER?

Op zoek naar een leuk biljartcadeautje? Je kent iemand die echt verzot is op zijn keu maar voor jou is de biljartsport eigenlijk een grote blinde vlek. Met welk cadeautje kun je een biljarter dan echt een plezier doen? Wel, pieker je hoofd er niet over, ons team helpt je graag op weg!

cadeau voor een biljartspeler

Opvouwbare biljarttafel BT500

Voor wie? De biljartfan die droomt van zijn eigen biljarttafel maar er gewoon geen plek voor vindt ... De biljarttafel BT500 is opvouwbaar, compact en eenvoudig te verplaatsen. Echte biljartliefhebbers zullen met hun geluk geen blijf weten. Budget: € 190€, een werkelijk onklopbare prijs. De mening van het biljartteam? 5/5 “De ballen rollen supergoed, net als op een grote, "echte" biljarttafel!”   

opvouwbare biljarttafel
biljartkrijt

KRIJT (OF "BLAUWSEL")

Het onmisbare accessoire om beter te stoten, effect op de witte bal te zetten en 'fausse queues' (als het uiteinde van je keu afschampt op de witte bal waardoor je de pocket mist) te vermijden! Voor wie? Alle biljartspelers, van beginner tot gevorderde. Budget : € 3€, ideaal als klein verrassingscadeautje. Mening? 5/5 “Blijft goed op de keu zitten en slijt niet snel af."”

KRIJTHOUDER  

Op de rand van de tafel? Op een tafel in de buurt? In je zak? Of … ergens ongetwijfeld. Elke biljartspeler zal het bevestigen: een krijtje is werkelijk onmisbaar. Maar je moet het wel kunnen terugvinden. Dankzij onze magnetische krijthouder heb je je krijtje altijd binnen handbereik. Handig. Voor wie? Iedereen die biljart speelt. Budget : € 5€, een goedkoop en superhandig cadeautje. Mening? 5/5 “topproduct”.  

Krijthouder
poolkeu

POOLKEU  

Biljart vereist heel wat precisie ... een betrouwbare biljartkeu is dan ook onmisbaar. Voor wie? Zowel beginnende als halfgevorderde biljartspelers. Budget : rond € 20€. Een (zeer) goede eerste technische prijs. Mening? 4/5 ”Ik heb dit product gekocht om regelmatig te biljarten en ik ben aangenaam verrast door de prijs-kwaliteitverhouding. De keu voldoet aan al mijn verwachtingen!!”  

EEN CADEAUBON!

Perfect om iemand zijn favoriete outfit te laten samenstellen. Voordeel? Je kunt de bon persoonlijk maken door een foto van de gelukkige op de kaart te printen. Hoe? Door gewoon even te surfen naar decathlon.be. Voor wie? De biljartspeler die zijn uitrusting wil aanvullen of op zoek is naar een nieuwe outfit. Budget? Vrij te bepalen tussen € 10 en € 250€.

cadeaubon

Met een bedrag tussen € 3 en € 190 kun je al heel wat doen. Vanaf nu hoef je echt niet meer op zoek te gaan naar dat perfecte cadeau!

 

ZIJ DIE DIT ARTIKEL GELEZEN HEBBEN BEKEKEN OOK